Kardeşim full var Full var ne demek istemiş.. 8 kere servise gitmiş gitmeyecekmiydi yani... BU adamı araştırın kesinlikle altında bi bit yeniği çıkar. Fiatı karalamak kolay....Almasaydın kardeşim.Zorlamı sattılar yakanamı yapıştılar...
Kardeşim full var Full var ne demek istemiş.. 8 kere servise gitmiş gitmeyecekmiydi yani... BU adamı araştırın kesinlikle altında bi bit yeniği çıkar. Fiatı karalamak kolay....Almasaydın kardeşim.Zorlamı sattılar yakanamı yapıştılar...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bu zorlamı sattılar lafı bence pek yakışık almamış..Sonuçta,Hiçbir bayininde alıcıya sorunlu araç satmaya hakkı yok..Aracı satana kadar iyi davranma olayı malesef bizim ülkede çok oluyor..Peki aynı duruma siz düşseydiniz,''Bana bu aracı zorla satmadılar,yakama yapışmadılar''diyip çürümeye veya tüm masrafları cebinizden vermeye razımı olucaktınız...Hiçkimse aracın kötü çıkacağını bile bile araç almaz..
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
valla arkadasım bazı konularda kimseyi muhattap bulamıyorsun karsında insanları bu duruma düsürenler utansınlar bence...
ben hepsiburada.com'dan birsey almıstım alakasız birsey gönderdiler müsteri hizmetleri diye biryer yok aramadıgımız numara kalmadı müsteri hizmetleri denilen bölüm beni tam 39 dakika telefonda bekletti derdimi anlatacagım bir yer bulamadım.. adam zaten hukuki olarak ihtar falan yollamıs ama adamı pek kaale almamıslar anlasılan ne yapacaksın bi sekilde hakkını aramak istiyorsun.. bence haklı adam böyle yapmakla.. ( tabi orada yazdıgı gibiyse hersey!)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri