konu ne olursa olsun hemen fiat ile vw veya opel kavgasına dönüşüyor.bu kavga hiç bitmez gibime geliyor.ta ki puntoyu satanlar opel yada vw ye terfi edinceye kadar.bir kere binmeyle opel veya vw anlaşılmaz.bu araçlar ilk kullanımda kazık gibi gelirler fakat bir kaç ay sonra alışınca ve sorunsuzluklarını görünce ikinci elde neden tutulduklarını anlarsınız.ben puntoyu 5 senede en az 15 defa periyodik bakım dışında servise götürmüşümdür ( tıkırtı buçları,cam kadırma modulu arızası,tavan döşeme değişimi,arka kapıların açılmaması,lamda sensörü arızası ,muhtelif elektronik arızalar.....)ama diğer araç golfe 6 sene bindik peryodik bakım dışında hiç servise gitmedi.bu yüzden başkalarını bilmem ama ben vw derim.diğer konuya gelince
arabanın motorunu stop edip kapıları kilitleyince camlar açıksa kapatan bir modul var.fiyatı uygun.iyi bir elektrikçi 20-30 tl ye bunu monte eder ve yaklaşık 50 tl ye bu sorunu aşarsınız.bende bir kaç defa sağ camı açık unutmuştum ve bu modulden taktırdım.gayet memnun kalmıştım.link aşağıda

Hepsiburada.com | cam kaldırma modulu