mesajını yanıtladım, sende takdir edersinki günün 24 saatini bu forumda geçirmiyorum.
öncelikle bu aracın fiyatı 40 bin tl değil, fiata ödediğimiz rakam 25 bin lira (rakamı afaki yazdım, vergiyi v.s. tam hesaplamadım) en büyük hatamız bir aracı bu şekilde değerlendirmek. ben puntoma 25 bin tl'lik araç gözüyle bakıyorum. benim için en büyük artısı yakıt ekonomisi. gerisi çokta umrumda değil. alırken bekleme gibi bi şansım yoktu, galeride 2011 model olarak bu araç ve arkasında 2012 model skydome'lu grande punto vardı. bir gece düşündüm evoyu almaya karar verdim ve aldım. tercihimi ben yaptım ve bu aşamadan sonraki söylemler beni çevreme karşı komik duruma düşürür, sonuçta bu arabayı bana zorla satmadılar değil mi? olmuşla ölene çare olmuyor bunu sende biliyorsun. kısmet olurda arabanı yenilersen daha ince eleyıp sık dokursun sende.
ikincisi kendimizi üçüncü dünya ülkesi gibi göstermeyelim artık. avrupaya en kıyak model bize gelenler artıkları diye bişey yok. gördük ki avrupada da saçma donanımlar çıkabiliyormuş.
donanımı ekleme çıkarma olayı her araçta olan bişeydir, bu bir satış stratejisi. müşteri potansiyelin yüksekse ona göre donanım hazırlarsın. müşteri portföyün darsa (mitsubishi v.s. gibi) tek donanımla piyasaya araç sürebilirsin.
her ne kadar kızsanda ne kadar ekmek o kadar köfte işi avrupada var
sana bir örnek daha, MK2 puntolar hala donyada satılmakta
fiat.com.mk,????????????
talep var ki hala satılıyor.
bir yerde başka bi haber okumuştum,
Opel’in, yeni nesilde devamını düşünmediği Astra sedan modelini Türkiye’nin ısrarıyla üretime aldığı ortaya çıktı.
Türkiye’deki sedan pazarının büyüklüğü, üreticilerin kararlarında etkili oluyor. Alman Opel’in, yeni nesilde devamını düşünmediği Astra sedan modelini Türkiye’nin ısrarıyla üretime aldığı ortaya çıktı.
Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Rusya ile birlikte yeni modelin geliştirilmesi konusunda merkeze baskı yaptıklarını söyledi. Yeni modeli baştan istemeyen Almanya ve Fransa gibi büyük pazarların da aracı gördükten sonra karar değiştirip sıraya girdiğini belirten Keklik, “yeni modelin ilk sevkiyatları İzmir Torbalı’daki merkeze ulaştı.
diye devam eden bir haber, yani otomotiv sektöründe avrupada o kadar da kötü durumda değiliz.
her aracın artısı eksisi mutlaka vardır, golf'e bakıyorsun bi-xenon seçeneği var jettaya bakıyorsun bi-xenon seçeneği yok, hastası olduğum insignia 1,6 180 hp modelde artık çift çıkışlı egzost yok,
ilgisi olan herkesin kötü gözle baktığı astranın 1,3 95 hp motoruna avrupada ilaveten 1,7 lt 110-130 hp arası modelleri olan dizel motor seçeneği var
v.s. v.s. örnekler saymakla bitmiyor gördüğün gibi
ha dersin ki param var elin hans'ına peter'ına otomatik cam kapatma sistemi var, bagaj lambası var, tavan tutamağı varda bana niye yok? o zaman yerden göğe kadar haklısın...
Yer imleri