Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam Opel kıvamına gelir diye bişey yok bence. Corsa 1boy önde mi puntodan? bence değil. Astra önde eyvallah çünkü astra C segmenti araç.
Bakın punto segmentinin en iyi araçlarından biridir. Bu segmentte her aracın birbirine göre üstün yönleri var. Öyle de olmak zorunda rekabeti sağlamak için. Benim demek istediğim bir araç yapılırken, öyle oturup şu donanımı koyalım bunu koymayalım diye kağıt üstünde katalogtan bakar gibi işlem yapılmıyor. Bunların çalışmaları çok derin ve kapsamlı. Yüzlerce insan çalışıyor bunların belirlenmesinde. Nelere bakılıyor aklınız almaz. Ama alıcı için, bu donanımlar katalogda gördüğü birer satırdan ibaret.

Biz fiat kullanıcıları olaraki bu kadar eleştirirsek ( aşırı övmek de saçma geliyor ) diğer insanlar ne yapsın hiç almak istemezler bunları görseler. Hepimiz beğenmiş ve almışız. Sorunlar olabilir, her araçta var. Ancak sorun olmadan, başka araçta görüp neden bende yok diye ağlamak dövünmek saçma geliyor bana.
Corsa punto kıyasında punto tabikide tercihimdir. Benim demek istediğim opel kıvamı mesajdada belirttiğim gibi parça kalitesi ve işçilik genel anlamda size soru sorsam kalite ve işçilikte OPEL mi FiAT mı diye zaten siz tarafsız objektif bi şekilde cevabını vereceksiniz.