birazcık uzun olacak bu cevabım, üzgünüm

Alıntı Xenophan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Köprüden geçme Çanakkale üzerinden git daha iyi köprü trafiği insanı yola çıktığına pişman eder bence

2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
Çanakkale'ye gitmesi aksine yolu acayip derecede uzatır; Adana'ya giderken İstanbul'u geçmek en mantıklısı

Alıntı znosurprises Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ilk defa tek başıma uzun yol yapıcam... Yolu da bilmiyorum nasıl giderim ne yaparım.. Google maps dan baktım ama karışık geldi. Tekirdağdan çıkıp Ankara otobanına girecem ama ilk önce İstanbuldan geçmek gerek tabi.. Köprüden geçmedim hiç...Tekirdağdan çıkınca Otobandan girip İstanbul çevre yolundan mı gidecem, İstanbulda otobandan nerden çıkıcam? Sonra ne zaman otobana girecem? Bilen arkadaşlar yardım ve önerilerinizi bekliyorum.. Bir de FSM köprüsünden çıkınca yine nasıl otobana girecem?

Şimdiden teşekkürler...
Öncelikle Google Maps'deki yolun karışık olmasına bakmayın; çok rahat gidebilirsiniz. Hem de hiç ama hiç şaşırmadan yolları

İstanbul'a geldiğinizde (TEM'den geldiğinizi varsayıyorum) hiç o yoldan ayrılmadan yeşil olan Ankara tabelalarını takip ederseniz; hiç yolu karıştırmadan Ankara otoyoluna girersiniz. FSM'yi geçtikten sonra dümdüz devam edin; Ümraniye-Şile kavşağından sonraki kavşak Ankara otoyolu ayrımıdır. Oradan ayrılıyorsunuz ve Ankara'ya kadar hiç çıkmadan devam ediyorsunuz. Sonrasında Konya-Aksaray-Pozantı üzerinden Adana'ya geçiş yapıyorsunuz.

Dikkatli kullanın o halde, o yol baya bir uzun gelecektir ve ilk defa gidecekseniz eğer yanınızda bolca su bulundurun ki yolda uyumayın