Merhaba arkadaşlar;
dün gece floryada çevirmeye girdim adam tavan folyosu cam filmi app plakalardan ve emniyet kemerinden 400 tl civarında ceza kesiceğini söyledi... en son ikna ettim bana plakaları sök getir dedi... zor bela plakaları söktüm ve sadece cam filmine 154 tl ceza ve 1 hafta içinde filmleri söktürüp trafiğe gelmemi söledi.... cam filmlerine ceza kalkmamışmıydı?
ben sordum polislere kalkmamış o dava varmış sadece ortada ama deseydin keşke buradan o kadar lüks araba geçiyor bula bula benim arabayı mı buldun diye üç kuruş para kazanıyoruz onu da cezaya verirsek halimiz ne olur diye...
ama cidden öyle yani
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
ben sordum polislere kalkmamış o dava varmış sadece ortada ama deseydin keşke buradan o kadar lüks araba geçiyor bula bula benim arabayı mı buldun diye üç kuruş para kazanıyoruz onu da cezaya verirsek halimiz ne olur diye...
ama cidden öyle yani
aynen semihim ama bnm hiç kaçar tarafım yokki hadi filmden yırttık tavandan? hadi ondanda yırttık app plakalardan!!! sadece film olsaydı bi nevi kardeşim
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri