geçmiş olsun
Daha da birkaçgün önce film yaptırdım insana bir şüphe oluyor1Numaraya'da çok karışan memur varmı acaba?
adamlar taktığında 1 numara 3 numaraya bakmıyolarki... söktük fimleri bugün emniyete gidicek arabam meni kaldırcaz nelerle uğraşıyoruz canım ülkemde!!!!!
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
tamamen şans işi bu,
aralık ayında yaptırdım filmleri, 2 numara. hiç bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. bir arkadaşım yeni aldığı aracına cumartesi 2 numara film yaptırdı, pazar günü bebekte cezayı yedi, ertesi gün söktürdü, uğraştı v.s.
Gecmis olsun gercekten. Yakalanma biraz da sans isi.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
cam filmine ceza kalkmadı mı :O
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
güzel fikir,şrefszim aklıma gelmişti![]()
içten yapılıyor tabikide![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
içten kaplanıyorda biz anlamadık herhaldeneyse dün emniyete gitti arabam tavanıda söktürdüler bi güzel araba bildiğiniz yolunmuş tavuk gibi oldu tavan folyosu yok cam filmi yok app plakalarım gitti arabaya bakasım gelmiyo
...
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
ben bugün muayenede sordum %30 muhabbetini, "tavanda veya kaputta varsa işletilmesi lazım" dediler, bilginize,(bence birazda muayeneyi yapan elemanın kıllığı )
ayrıca bugün bi kez daha nefret ettim ülkemin gerzekliklerinden ,tüp taktırdığım için muayeneye gitmiştim,tavandan dolayı "ağır kusur" yazdılar rapora ,"işletiim bari, söktürüp tekrar taktırmak ruhsat masrafından çok olur diye" dedim ,tespit raporu aldım,şimdi trafikte ruhsat değişecek ,ama asıl rezillik,ruhsat değiştikten sonra bu seferde tüp için tekrar ruhsat değişecek.... neden bi kerede ikisi birden yapılmaz anlamadım...vatandaşı yolmak için dört bir taraftan kuşatılmış durumdayız,haram zıkkım olsun verdiğim fazladan 2. ruhsat parası.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri