gun boyu gunesin altinda kalinca boyle oluyorfoto 3-4 yil oncesinden
![]()
gun boyu gunesin altinda kalinca boyle oluyorfoto 3-4 yil oncesinden
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Arkadaşlar arabalarınızın gösterdiği sıcaklık değerlerini yazıyorsunuz. Bu değerler arabanın güneş alma durumuna göre abartılı olmaktadır. Malum cisimlerin renklerine göre ısıyı absorbe etme özellği vardır. Güneşin altına bir teflon birde çelik tencere koyun. Bir müddet sonra teflona kırdığınız yumurta pişer, çelikte ise bir değişiklik olmaz. Bu yüzden sıcaklık ölçümleri gölgede yapılır. Türkiyede bugüne kadar ölçülmüş uç sıcaklıklar Mardin Kızıldağ 48,8 , Van Çaldıran -46,4 derecedir.
Pazartesi günü bursada 43 ü bu gün ankarada 40 ı gördüm![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
valla arkadas ayda 3 gun gelıyorum antalyaya ıs ıcın ben bezıyorum allah burada yasıyanlara sabır versın otele zor attım kendımı![]()
ona hak veriyorum zaten yoksa gölgede yapılan bi ölçümde bu dereceler çıkmaz zaten ama ben fotoğrafı çektiğimde araç en fazla 10 dakikadır güneş altındaydı yoksa bundan çok daha yüksek değerleri trafikte seyrederken görüyoruz... ülkemizde nemin en yüksek olduğu ilinde antalya olduğunu unutmayınantalyanın nemiyle sıcağının birleşmesinin nasıl bi şey olduğunu en iyi burda yaşayanlar bilirler...
![]()
Konu kadir07 tarafından (20/07/2012 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Bu da benden olsun, geçtiğimiz cuma aksam üstü çekildi, serinlemiş halimiz yani (gaziantep)
Sent my iPhone using
Agustos sonu gibi bende gelecegim Antalya Kemer'e. BEnzinci tavsiyesi rica edeyim arada bende Shell olsun lutfen![]()
Oz Büyücüsü
Yükseklere çıkmak lazım yükseklere
uncalı yolunda itfaiyeyi geçince Shell Sezerler petrol var yolum düştükçe ordan alırım çok dürüst esnaftırlar ben çok memnunum... bide eski sanayinin girişinde yeni açılan Shell var oda iyidir.sadece antalya girişte otogarı geçince sağda Shell (mert petroldü adı galiba) var onların işleri karışık ordan alma nerden alırsan al...denk gelirse görüşelim...
uncalida shel istasyonu tum dunyadaki shell istasyonlari arasinda birinci olmus gecen haberlerde gosteriodu..
Ben de hep uncalı shellden alıyorum yıllardır.Hiç sorun çıkarmadı çok memnunum.Luc gelince mutlaka görüşelim Bizim ki bir t-jetle kavuşsun)
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri