Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 21 ile 33 arası

Konu: Doalogic Yeni Punto alacağım

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Alıntı liebermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzin / dizel farkından yaptığımız ortalama her 10.000 km'de 1000-1300 TL gibi bir avantaj ile 30.000km'de dualogic şanzımanı amorti etmiş oluyoruz
    ahaha amorti etme mantığı gayet güzelmiş

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Mehmet KEVEN
    mfkeven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34ER6655
    Edilen teşekkür: 2

Arkadaşlar, tüm bilgiler için teşekkürler.
    Ben manuel puntomdan çok memnundum, severek kullanıyordum. Benim beklentilerimi karşılayan bir araçtı. Öyleki Puntonun model arabaları bile mevcut evde. Dediğim gibi eşim otomatik istediğinden değiştiriyorum. Aynı ekonomiyi bir çok araç karşılamadığı gibi Puntodaki donanımı o fiyatlarda bulamıyorum. Renault Megane HB baktım, en boş paket fiyatı Punto'nun en fullünden 7-8 bin TL fazla, keza VW POLO, GOLF, OPEL Corsa, Toyota Auris, KİA Rio, Kia Ceed, Hyundai İ30 vs hep aynı durumda. Opel Corsa' da dizel otomatik seçeneğide yok. Ben dizel puntom ile yakıtı düşünmeden özgürce gezebiliyordum. Ama baktığım tüm araçlarda fiyatlar yüksek olması ile beraber yakıt tüketimleride yüksek. Bacanağımda easytronik corsa var aldığına bin pişman, sürekli problem veriyor. Diğer markalarda tam otomatik ama yakıt tüketimi yüksek.
    Netice itibari ile puntoyu seviyorum ama şu dualogic kafa karıştırıyor !!!

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Alıntı mfkeven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, tüm bilgiler için teşekkürler.
    Ben manuel puntomdan çok memnundum, severek kullanıyordum. Benim beklentilerimi karşılayan bir araçtı. Öyleki Puntonun model arabaları bile mevcut evde. Dediğim gibi eşim otomatik istediğinden değiştiriyorum. Aynı ekonomiyi bir çok araç karşılamadığı gibi Puntodaki donanımı o fiyatlarda bulamıyorum. Renault Megane HB baktım, en boş paket fiyatı Punto'nun en fullünden 7-8 bin TL fazla, keza VW POLO, GOLF, OPEL Corsa, Toyota Auris, KİA Rio, Kia Ceed, Hyundai İ30 vs hep aynı durumda. Opel Corsa' da dizel otomatik seçeneğide yok. Ben dizel puntom ile yakıtı düşünmeden özgürce gezebiliyordum. Ama baktığım tüm araçlarda fiyatlar yüksek olması ile beraber yakıt tüketimleride yüksek. Bacanağımda easytronik corsa var aldığına bin pişman, sürekli problem veriyor. Diğer markalarda tam otomatik ama yakıt tüketimi yüksek.
    Netice itibari ile puntoyu seviyorum ama şu dualogic kafa karıştırıyor !!!
    madem dualogic kafanızı karıştırıyor, fiat bayilerinden birine gidin ve dualogic vitesli puntoyu ya da dualogic vitesli herhangi bir arabayı test edin vitesin nasıl geçtiğini ve nasıl bir hissiyat yarattığını

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Valla benim eşim de acemi şoför ve dualogic konusunda çook memnunuz. En ufak bir sıkıntı yok...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Evren U
    Evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    45**
    Edilen teşekkür: 10

Yeni Punto Easy 1,3 Mjet 95HP Dualogic S&S Karbeyaz kullanıyorum, 15 Mayıs'tan bu yana 2800 km oldu, Lounge çok iyi bir tercih, Easy ile farklarına kesinlikle değer, aynı kaygılar (Dualogic ) bende de vardı, her yarı otomatikteki kadar risk var (Toyota M/M , Renault BVR vb.) , Kar Beyaz çok güzel ancak Manisa gibi güneşli ve bol kuşlu bir yerdeyseniz, bence titanium gri alın, kuş pisliği lekesi olursa , beyazdaki kadar sırıtmaz, bugün alacak olsam titanium gri ve lounge alırdım, hayırlı olsun.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Bende eşim rahat etsin diye duologıc vites aldım.Kendim daha rahat ettim O kadar rahatki hele şehir trafiğinde.Bu arada yokuşa doğru devir ve vitesle girerseniz hiç bir sorun yaşanmıyor. Çok dik yokuşları gayet rahat çıkıyorum.

Bilmeniz gerekenler;
    1) Özellikle eko modda iken araç yokuşta bayılıyor. Bunun için vitesi küçültmek ya da dip gaz yapıp arabanın devrini bulmasını sağlamak gerekiyor. Artık o kadar alıştımki istem dışı yapıyorum bunları
    2)Araç sadece 1 viteste ayağanı gazdan çekip rolantide giderken 1000 -1500 devirin altına düştüğünde titreme yapabiliyor. Buda kavramadan dolayı diye biliyorum.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı WILD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende eşim rahat etsin diye duologıc vites aldım.Kendim daha rahat ettim O kadar rahatki hele şehir trafiğinde.Bu arada yokuşa doğru devir ve vitesle girerseniz hiç bir sorun yaşanmıyor. Çok dik yokuşları gayet rahat çıkıyorum.

Bilmeniz gerekenler;
    1) Özellikle eko modda iken araç yokuşta bayılıyor. Bunun için vitesi küçültmek ya da dip gaz yapıp arabanın devrini bulmasını sağlamak gerekiyor. Artık o kadar alıştımki istem dışı yapıyorum bunları
    2)Araç sadece 1 viteste ayağanı gazdan çekip rolantide giderken 1000 -1500 devirin altına düştüğünde titreme yapabiliyor. Buda kavramadan dolayı diye biliyorum.
    Yineliyorum:
    Dizel Dualogicler, dizelin düşük devirdeki tork avantajı sayesinde bizim Fire lar gibi yokuşlarda problem yaşatmaz

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabada dualogicdi

Vites geçişleri çok ağır.Toparlaması zor.

Yeni Opel Corsaya bakın derim.Ben Ondan alıcaktım.Puntodan farkı olmadıgı için hacim olarak almadım.Ama Corsa tam otomatik. p - r - n - d - 1 - 2 - 3 olan bir araç kesinlikle üzmez sizi Birde Fildişi beyazı olcak ooo yemede yanında yat
    Hacı sen çok kötülüyosun aracı yerden yere vuruyosun bi kaç yorumunu okudum hep kötü eleştiri... Tek bu yoruma bakarak konuşmuyorum. Lütfen biraz toparlanmanızı rica edecem sizden. Yoksa moderatörlerin dikkatini çekeceksiniz ve bu durum iyi sonuçlar doğurmaz. Bu paraya punto oluyo ve parasına göre mükemmel Mercedes değil premium sınıf araçda değil kullandığımız. eleştiri yaparken biraz çemerin içine bakarak yaparsanız çok mantıklı ve isabetli olur diye düşünüyorum. Haksız eleştiri yapmacağınızı ümit ediyor saygılarımı sunuyorum....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Evren U
    Evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    45**
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı WILD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracım kesinlikle bunu yapmıyor , eco mode da bile...

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

18000 kmdir kullanmaktayım gayet memnunum, nazar değmesin .tavsiye ederim alıştıktan sonra kullanması çok zevklidir.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Yaklasik 1 sene kullandim 1.4 77ps versionu. Bu tarz bir vitesi sinia baska aracta bulamazsiniz..

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

bu konu çok yazıldı....şehir içi manuel hamallık,dualogic bulunmaz fırsattır,kaçırmayın...vites devrini mi beğenmedin? parmağınla dokun vites atsın (debriyaj belasıda yok)...kullanan biliyor zaten.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabada dualogicdi

Vites geçişleri çok ağır.Toparlaması zor.

Yeni Opel Corsaya bakın derim.Ben Ondan alıcaktım.Puntodan farkı olmadıgı için hacim olarak almadım.Ama Corsa tam otomatik. p - r - n - d - 1 - 2 - 3 olan bir araç kesinlikle üzmez sizi Birde Fildişi beyazı olcak ooo yemede yanında yat
    Sizin önceki aracınız dualogic miş merak ettim benzinli mi dizel 95 lik dualogic mi, toparlaması zor diyorsunuz da benim aracımla tezat oluştuğiu için yazmak zorunda kaldım. çünkü 95 liklerde eco modda olsa bile yeterki gazı biraz dipleyin bakın asr kütür kütür çalıştırmayacak mı ? Saygılarımla...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12