ahaha amorti etme mantığı gayet güzelmiş :)
Printable View
Arkadaşlar, tüm bilgiler için teşekkürler.
Ben manuel puntomdan çok memnundum, severek kullanıyordum. Benim beklentilerimi karşılayan bir araçtı. Öyleki Puntonun model arabaları bile mevcut evde. Dediğim gibi eşim otomatik istediğinden değiştiriyorum. Aynı ekonomiyi bir çok araç karşılamadığı gibi Puntodaki donanımı o fiyatlarda bulamıyorum. Renault Megane HB baktım, en boş paket fiyatı Punto'nun en fullünden 7-8 bin TL fazla, keza VW POLO, GOLF, OPEL Corsa, Toyota Auris, KİA Rio, Kia Ceed, Hyundai İ30 vs hep aynı durumda. Opel Corsa' da dizel otomatik seçeneğide yok. Ben dizel puntom ile yakıtı düşünmeden özgürce gezebiliyordum. Ama baktığım tüm araçlarda fiyatlar yüksek olması ile beraber yakıt tüketimleride yüksek. Bacanağımda easytronik corsa var aldığına bin pişman, sürekli problem veriyor. Diğer markalarda tam otomatik ama yakıt tüketimi yüksek.
Netice itibari ile puntoyu seviyorum ama şu dualogic kafa karıştırıyor !!!
Valla benim eşim de acemi şoför ve dualogic konusunda çook memnunuz. En ufak bir sıkıntı yok...
Yeni Punto Easy 1,3 Mjet 95HP Dualogic S&S Karbeyaz kullanıyorum, 15 Mayıs'tan bu yana 2800 km oldu, Lounge çok iyi bir tercih, Easy ile farklarına kesinlikle değer, aynı kaygılar (Dualogic ) bende de vardı, her yarı otomatikteki kadar risk var (Toyota M/M , Renault BVR vb.) , Kar Beyaz çok güzel ancak Manisa gibi güneşli ve bol kuşlu bir yerdeyseniz, bence titanium gri alın, kuş pisliği lekesi olursa , beyazdaki kadar sırıtmaz, bugün alacak olsam titanium gri ve lounge alırdım, hayırlı olsun.
Bende eşim rahat etsin diye duologıc vites aldım.Kendim daha rahat ettim:) O kadar rahatki hele şehir trafiğinde.Bu arada yokuşa doğru devir ve vitesle girerseniz hiç bir sorun yaşanmıyor. Çok dik yokuşları gayet rahat çıkıyorum.
Bilmeniz gerekenler;
1) Özellikle eko modda iken araç yokuşta bayılıyor. Bunun için vitesi küçültmek ya da dip gaz yapıp arabanın devrini bulmasını sağlamak gerekiyor. Artık o kadar alıştımki istem dışı yapıyorum bunları
2)Araç sadece 1 viteste ayağanı gazdan çekip rolantide giderken 1000 -1500 devirin altına düştüğünde titreme yapabiliyor. Buda kavramadan dolayı diye biliyorum.
Hacı sen çok kötülüyosun aracı yerden yere vuruyosun bi kaç yorumunu okudum hep kötü eleştiri... Tek bu yoruma bakarak konuşmuyorum. Lütfen biraz toparlanmanızı rica edecem sizden. Yoksa moderatörlerin dikkatini çekeceksiniz ve bu durum iyi sonuçlar doğurmaz. Bu paraya punto oluyo ve parasına göre mükemmel Mercedes değil premium sınıf araçda değil kullandığımız. eleştiri yaparken biraz çemerin içine bakarak yaparsanız çok mantıklı ve isabetli olur diye düşünüyorum. Haksız eleştiri yapmacağınızı ümit ediyor saygılarımı sunuyorum....
18000 kmdir kullanmaktayım gayet memnunum, nazar değmesin .tavsiye ederim alıştıktan sonra kullanması çok zevklidir.
Yaklasik 1 sene kullandim 1.4 77ps versionu. Bu tarz bir vitesi sinia baska aracta bulamazsiniz..
Sent my GT-I9100 using 2
bu konu çok yazıldı....şehir içi manuel hamallık,dualogic bulunmaz fırsattır,kaçırmayın...vites devrini mi beğenmedin? parmağınla dokun vites atsın (debriyaj belasıda yok)...kullanan biliyor zaten.
Sizin önceki aracınız dualogic miş merak ettim benzinli mi dizel 95 lik dualogic mi, toparlaması zor diyorsunuz da benim aracımla tezat oluştuğiu için yazmak zorunda kaldım. çünkü 95 liklerde eco modda olsa bile yeterki gazı biraz dipleyin bakın asr kütür kütür çalıştırmayacak mı ? Saygılarımla...