Başka Hb araçlar yapmıyormu?(Fiesta,corsa,reno vs)
punto sallanıyor diyen arkadaşar birde clio sümbülde denesinler 130la şerit değiştimiştim onun yanına punto rayda gidiyor.aracın doğasında var rüzgar katsayısına, ağırlığına, hızına göre tüm araçlar savurur. uçak dahil...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bende bu bayram yaşadım direksyonda gram titreme yok ve aracım 185 kadar rahat çıkıyor ama tam opel artranın arkasından kafayı çıkarıyorum yani 135 140 gibi aracım 10 cm sağa 10 cm sola geziyo ama harbi rüzgar sağlamdı tekrar kuytusuna giriyorum araç gidicek ama yerim dar diyo aynı yolda rüzgarsız havada rahatlıkla hız yapbiliyorum giderken poyrazdı arkadan geldi hep aynı gün dönüşte hızımı etkiledi ama inanıyorumki inat edip hızlansaydım rüzgar beni yoldan atardı yani en azami güvenli hız 110 120 bence rüzgarlı bir havada çanakkalede hakim rüzgar poyraz ve lodos izmir e doğru giderseniz sorun yok ama lapseki bursa tarafları acayip savuruyo yolda
arkadaşımda 2006 Civic var geçen gün Bursa Çevreyolunda 190-200 de sol şeritten orta şeridi yarıladık resmen , rüzgar oldu mu düz tutmak imkansız , Rüzgar yoksa Punto da kolay savrulmaz 1200 kilo sonuçta
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri