Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bahsettiğin arabalar çok üst düzey araçlar ve oldukça pahalı olduğu için tabikide satışı yada alışı zaman alacak araçlar ayrıca o araçları alan kişiler 2. elini pek düşünmez malum nedenlerden dolayı..orta kesim dediğimiz bizlerin aldığı araçlarda o 3-5 lira dediğin rakamlar önemli rakamlar ve insanlar doğal olarak sokağa para atmak istemiyor çok normal bu tip araştırmaları..zamanımızda internet denen şey çıktı ve fiyatlar dediğin gibi aldı başını gidiyor dilin kemiği yok herkes malına istediği fiyatı yazıyor ama her aracın belirli bir aralığı vardır temiz olanı max. kötü olanı min. dan satılır..ben 2 tane gp aldım sattım çok şükür hiç zarar etmedim kullandığım yanıma kar kaldı hatta kullandığım mazotun bile parası çıkmıştır..fakat bazı modellerde öyle değil görünen köy klavuz istemez zarar edileceği besbelli..burada kişinin istekleri ve zevkleri devreye giriyor..ben zevkim için 3-5 lirayı feda ederim diyorsa kendi bileceği bir iş..

araştırmasınada bişey demiyorum bolu_beyi nin sahibinden de bana msj attı x-fiyat nakit olurmu?
ben ok. olur dedim sonra ses seda yok....ben ona istinaden yazmıştım o tip msjlara genelde aynı cevabı veriyorum zaten bi arabayı görmeden aracı servise götürmeden şu fiyat bu fiyat olurmu diyenlere olur diyip geciyorum olmıcağını bildiğim için