fiorino ayrı bi dünya ya2006 da dobLo aLmıştım 1.9 muLtijet 80.000 km de satmıştım çok güzeL ve sorunsuzdu 2010 senesinde istanbuLda çaLışırken fiorino aLmıştık şirkete yok öLe bi hafif ticari ya performans var yakıt düşük sağLam tık demedi maşaLLah dieLim hafif ticaride rakipLerimiz güçLü zaten araçLar peş peşe çıkıyor sürekLi hepsi birbirini takip edip birbirLerine fark atıyorLar
hafif ticari bence şuan binek otomobiL üretiminden daha heyecanLı ve hızLı geLişiyor
Konu Scottie tarafından (07/07/2012 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: standart font kullanın...
Tutte Le strade portano a İtaLy...
kangosuna satan reno mağduru vatandaş benim fionun sıfırına alıp fıatın zevk ve heycanını yaşadı the end fıat![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bravo 'ya bir kere binmeni daha sonra karar vermeni tavsiye ederim...
peşindesinde arkadaşım almıyacağın arabaya neden msj atıyosun gereksiz yere meşgul edıyosun insanları .... piyasa araştırması oyle yapılmaz senin yolladığım msjlar ve piyasa takip etme şeklin o aracın piyasasını belirlemez![]()
bmw x6 sıfırı 400000 bin tl 150000 bine 2. elleri var zarar yaklaşık %65
en cok tutulan araç ne ? vw mi onlarada bakın sıfırıyla 2.elinde %50ye varır zarar....
c200 komp amg ile ilgileniyorum 2009 model sıfırı 160 bin civarı yanılmıyorsam...70 bin tlden pazarlığı var daha ne demeli...
ILANLARDA YAZAN RAKAMLAR DEĞİL PİYASASI ,SATILDIĞI RAKAMLARDIR
FİATTAN 3-5 lira zarar edilince 2.eli ölü oluyor tepe tepe kullanmalar hesaba katılmadan altını bile bozdururken değer kaybediyor![]()
Konu sarich tarafından (02/07/2012 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.
Değerlendiriyorum arkadaşım... Arıyorum görüş alıyorum fiyat alıyorum ve bir tane araçla anlaşmak üzereyiz. Nasipse olucak gibi. Benim burda ifade etmek istediğimi birçok kişi anlamıştır. Çevremizde o kadar önyargılı insanlar varki ve bunların hepsinden benim çevremdede mevcut. Ben herşeye rağmen Bravo almak istiyorum alıcam diyene destek verir, Ben o arabayı almam diyenede saygı duyarım...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
bahsettiğin arabalar çok üst düzey araçlar ve oldukça pahalı olduğu için tabikide satışı yada alışı zaman alacak araçlar ayrıca o araçları alan kişiler 2. elini pek düşünmez malum nedenlerden dolayı..orta kesim dediğimiz bizlerin aldığı araçlarda o 3-5 lira dediğin rakamlar önemli rakamlar ve insanlar doğal olarak sokağa para atmak istemiyor çok normal bu tip araştırmaları..zamanımızda internet denen şey çıktı ve fiyatlar dediğin gibi aldı başını gidiyor dilin kemiği yok herkes malına istediği fiyatı yazıyor ama her aracın belirli bir aralığı vardır temiz olanı max. kötü olanı min. dan satılır..ben 2 tane gp aldım sattım çok şükür hiç zarar etmedim kullandığım yanıma kar kaldı hatta kullandığım mazotun bile parası çıkmıştır..fakat bazı modellerde öyle değil görünen köy klavuz istemez zarar edileceği besbelli..burada kişinin istekleri ve zevkleri devreye giriyor..ben zevkim için 3-5 lirayı feda ederim diyorsa kendi bileceği bir iş..
araştırmasınada bişey demiyorum bolu_beyi nin sahibinden de bana msj attı x-fiyat nakit olurmu?
ben ok. olur dedim sonra ses seda yok....ben ona istinaden yazmıştım o tip msjlara genelde aynı cevabı veriyorum zaten bi arabayı görmeden aracı servise götürmeden şu fiyat bu fiyat olurmu diyenlere olur diyip geciyorum olmıcağını bildiğim için![]()
Maalesef bravonun ikinci el piyasası yok. Bunu yapan buradaki 3 5 kullanıcı degil tüm ;Türkiyenin bakış açısı vw ne kadar donanımsız olsa da alınıyor. Maalesef burada zarar etmek istmeiyorsan topluma uyacaksın. Ama kardesim keyif benim zevk benim başkalarının zevkine kurban olacagıma 3 5 bin kıyarım kendi zevkimi yasarım diyorsan alınası bir araç.
senin dediğin aralık 9 sene benim dediğim aralık 6 aylık bir ara..bu arada sıfır arabayı bayiden al köşeyi dön 3 lira bırak bu iş malesef böyle gerçi 2 senedir ne hikmetse alınan arabalar zarar etmiyor..geçenlerde sıfır corsa aldık arkadaşıma 2 hafta sonra araç 2 bin tl zamlanmış..araba işlerini euro yada dolara göre hesaplarsan kar mı zarar mı ettiğin daha net çıkar ortaya..
zarar etmişsiniz... hem de nasıl;
15 ocak 99 da alıp, 15 ocak 08 de sattığınızı kabul edelim.
12500 e almışsınız,tl olarak 12500000000 TL eder, malum o zaman tl vardı.. 15/01/1998 da amerikan doları: 320480 TL, yani 12500000000/320480=39003 dolar
18000 e satmışsınız,15/01/2008 de dolar 1,1419 YTL,hesaplayalım:
18000/1,1449=15721 dolar
hadi aralık aylarını hesap edelim.. 15/12/1999 da amerikan doları 527984
12500000000/527984=23674 dolar ( neredeyse bir yılda dolar bazında para nasıl erimiş, vah bize)
15/12/2008 de dolar 1,5583
18000/1,5583=11551 dolar...
her şekilde, aldığınızın yarısından aşağı satmışsınız.. hele ki ocak 1999 da alıp aralık 2008 de sattıysanız, üçte birinden aşağı gitmiş....
( not= veriler TCMB resmi döviz kurları arşivinden alınmıştır)
Konu ametist tarafından (03/07/2012 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.
Bende az önce yorumları okurken piyasaya bakıyım dedim bir araca denk geldim sahibindende bizim forumdanmı bu araç? fiyatı gerçekten çok uygun geldi
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2008 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92281187
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri