Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne bu sinir ? 5 lira kaybeder diye birşey yok size göre fiat 5 lira kaybeder almanlar 1 2 fark eder bence.. öyle 0 fazli demesne peşin aldığını düşünsen 38 e geliyordu sanırım diğer arabaların ilanlarına bakın 0 fiyatına satılıyor almıyorsan git 0 al diyor millet biz ise plaka takıldı -5000tl git bi civiclere bak bi polo lara golf lere bak focusa bak vs vs adamlar bayi fiyatına koyuyor ilana bunu pazarlığıda var unutmamak gerek düzgün adama 34 e veririm ama tipe bakarım 36 çekerim şuan ben.
arkadaşım volkswagen sıra satarken fıatımız 30 araç istesen yarın sabah sana teslim eder millet sıra beklememek adına 2. eli beklememek adına 1000tl fazlasına dahi alıyor haklısın ama dedim ya sıra beklememek adına senin aracın da karaborsa satılırsa acenta da sende ayağını diretip istersin o zman rahat rahat ama şuan ayak diretme zmanı değil sen ayak direttiğin vakit bayi kapar müşteriyi yapıştırır yeni aracı sende bende seyrederiz. satmak için biraz mantıklı düşünmek gerek sadece ağız dolusu rakamlar istemekle araç satılmaz. bu da benim fikrim