skydome zor ama sunroofu bazı sanayılerde yapıolarlar 1500 tl cıvarı dıye dymustum ama vızede sorun cıkıyor falan fılan. Ayrıca cok saglıklı olmadıgını da duydum. En guzelı satıp sunruflu ya da sky dome lu bı arac almak
arkadaşlar aracım 1.3 m.jet active dir aracıma sunrof veya skydom yaptırmak istiyorum gerçi tam anlamam bu skydomdan ama bu araca yaptırmak mümkünmüdür servisinde yaptırmayı düşünüyorum şayet olursa ve fiyatları nedir kaça patlar bana saglıklı olurmu ? konuyu yanlış yere açtıysam k.bakmayın tşk.
skydome zor ama sunroofu bazı sanayılerde yapıolarlar 1500 tl cıvarı dıye dymustum ama vızede sorun cıkıyor falan fılan. Ayrıca cok saglıklı olmadıgını da duydum. En guzelı satıp sunruflu ya da sky dome lu bı arac almak
skydomlu araçlar fabrikada özel olarak üretiliyor.araç tavanı farklı direkler ve tavan daha güçlendiriliyor.ancak sunroog yaptırabilirsiniz.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Sonradan yapılan sunroofa kımse sıcak bakmıyor sanırım. Ama ben hala skydom nedir bılmıyorum ? Yok mu acıklıcak bi forum üyesi![]()
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
bencede satıp skydome lı bir gp al
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Furkan kardesım resımde dıkkat ettıysen cam tavanın on kısmıyla arka kısmı arasında bı kısım var orası arac takla falan atarsa dıye(allah korusun) koruma saglıyor. komple cam olsaydı arac cok guvensız olurdu. bunu dısarıda yaptırman cok zor hatta sanırım ımkansız ama sunruf yaptrabılrsın sanırım o da tutarsa. İlerde su alır vs bısey olr dusunsene butun gece yagmurda su almıs sabah kalkıosun arac pert. buna degmez sen en ıyısı dedıgım gıbı cam tavanlı ya da sunruflu bı arac satın al
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri