Skydome Fiat araçlarında Cam tavan anlamına gelir.
Stiloda cam tavan komple açılır. Grande Puntoda, Punto Evo'da, Bravo'da sadece ön taraftaki cam açılır, arka yolcu tarafındaki cam açılmaz sabittir.
Bu sistemi daha önce gormustum ama adını bılmıyodum cok tesekkur ederım ugrastıgın ıcın abi,emeğine sağlık
efe_erdem Nickli Üyeden Alıntı
Furkan kardesım resımde dıkkat ettıysen cam tavanın on kısmıyla arka kısmı arasında bı kısım var orası arac takla falan atarsa dıye(allah korusun) koruma saglıyor. komple cam olsaydı arac cok guvensız olurdu. bunu dısarıda yaptırman cok zor hatta sanırım ımkansız ama sunruf yaptrabılrsın sanırım o da tutarsa. İlerde su alır vs bısey olr dusunsene butun gece yagmurda su almıs sabah kalkıosun arac pert. buna degmez sen en ıyısı dedıgım gıbı cam tavanlı ya da sunruflu bı arac satın al
Efe abi üşenmeyip o kadar yazdığın için çok teşekkür ederim.Çok aydınlandım
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri