Alıntı punt0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla 0 dan 100 nü bilemem ama totalde alacagı kesin abi araba hic kasılmadan 200 210 yapıor biraz kasarsan 240-245 e kadar yolu var
Sport kullanmadıysan mutlaka kullanmanı tavsiye ederim. 200lere çok rahat hiç zorlanmadan ulaşan bir araç top speed de 230-240 ları düzde görebilirsin ama insignianın sportu yiyeceği aşikar zaten. 190-200den sonra sporttan daha çabuk ulaşacaktır son hıza.

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o insignia otomatikse 8.9'da çıkar ama siz 8.1'de manuel çıkabilir misiniz? ben sanmıyorum.
Valla ben onu bunu bilmem teknik veriler bunu söylüyor bu sportların hepsi manuel zaten 0-100 ü normal mode de 8.5 saniyede sport mode de 8.2 saniyede ulaşıyor.
İnsignianın verisi ise 8.9 saniye
Şayet ben 8.2 saniyede ulaşamıyorsam 100 e insigniada 8.9 saniyede ulaşamıyordur. Araştırın 1.4 150 hp araçlara bakın şayet 8.2 saniyeden daha kısa sürede 0-100 yapan araç varsa susar bir köşeye çelirim.
Ama 1.6 180 hp olupta 8.9 saniyenin altında teknik veri tablosu olan birsürü araç var..
haa ben sport insigniyayı yer gibi bir şey söylemiyorum kesinlikle zaten öyle birşey söylesem herkez bana güler burda. Ama sport insigniyadan daha çevik bir araba trafikte insigniyayı cebelleştirebilecek güçte. Ben insigniyayı kullandım nasıl gittiğini biliyorum sizde bir sport kullanın ve insignianın 180 beygir bir araca göre nekadar hantal kaldığını anlayacaksınız trafikte.

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kasa ağırlık farkından dolayı belki başlarda kafa kafaya gidiyor hissi yaratsada insignia bu, şakaya gelmez chiplendiğinde 225 hp gibi güzide bi rakam ortaya çıkıyor. stock 325 hp'lik opc versiyonuna ise hiç değinmiyorum

öğlen arasında eve gidip geldim, ışıklarda beklerken duman gibi bişey gördüm karşı şeritte (bölünmüş yol) noluyo felan dedim yanımdan yeni kasa jetta geçti, egzosttan mavi beyaz dumanlar saçaraktan, neden acaba
opc ye laf yok zaten o ayrı bir klasman.normal insigniayla bir sport kalksa 0-100 kadar kesin önde gider ama daha sonrasında insignia yürü gider mutlaka.

Alıntı efe_erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
180 lık insignia 1.6 motor oldugu ıcın 180 190 dan sonra yakalar. son suratı daha fazla olur. ama o suratlere kadar zaten sen coktan ucmus olursun sııntı yok Insignia 180 hp motora gore performansı cok dusuk. Bende t jet var. Astra gtclere bakıyodum 1.6 180 hp performansı nerdeyse aynı t jet ıleo yuzden gerek duymadım dgrusu. Ayrıca yakıtı cok fazla ıdı.
Yok yaa 180 ni görmeden yakalar insignia arada 30 bg var yabana atılacak birşey değil..
Gerçektende diğer araçların turbosuyla kıyaslanacak olursa tjet turboları inanılmaz başarılı