dedıgınız gıbıyse cok ıyı fıyat hayırlı olsun
Arkadaşlar kısa bir zamanda t-jet arayışım sonuçlandı ve bende t-jet ime kavuştum sonunda.. Aracım 2008 model 1.4 t-jet turbo 120 hp dynamic, 58 bin km'de, rock siyahı, fabrikasyon spor kit mevcut, camlarda ziebart tarafından yapılmış açık koyulukta film.. Aracı ilk sahibinden aldım arkadaşımız sıfır olarak almış ve bu zamana kadar gerçekten çok temiz kullanmış çok bakımlı bir arç gerçekten.. Kullanma klavuzu kitapçıkları yedek anahtarı vs vs hepsini özenle saklamış arkadaş sağolsun.. Araçta 2 parça boya tespit edildi o da arkadaşın titizliğnden sadece çizikten dolayı boyatılmış başka en ufak bir hatası yok, blgisayara bağlandı en ufak hata vermediŞansıma denk geldi kaçırmamak için hemen aldım
22.500'e aldım nasıl sizce? Bu arada en kısa zamanda resimleri de eklerim
![]()
Konu effect1903 tarafından (04/01/2012 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.
dedıgınız gıbıyse cok ıyı fıyat hayırlı olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun güle güle kullanın =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
maşallah hayırlı olsun=)
Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun..Çok zevkliymiş gerçekten arabamdan inesim gelmediYanlız birtek kusurumuz var, fren balataları bitmek üzere değişmesi gerekiyor yakın zamanda..
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
güle güle kullanın.km yazmamışsınız ama fiyat uygun gözüküyor..
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.. Resimleri bekliyoruz en kısa sürede![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Kazasız sürüşler.. T-jet ler artıyor![]()
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Mehmet, ben de başlığı görünce fotolar var sandım
Tekrar hayırlı olsun, kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun. Fiyat gayet iyi.
Oz Büyücüsü
hayırlı olsun... istediğiniz gibi bi araç bulamınıza sevindim..
Hayırlı olsun çok güzel fiyat. Güle güle kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim![]()
hadi hayırlı olsun. allah kazasız belasız binmek nasibetsin
obsessed the red
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin fotoları bekliyoruz![]()
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun...fiyat iyi bence..araçta lpg var mı ? veya siz taktıracak mısınız?
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri