Alıntı omer06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önündeki kalkışmalara bak artık abi misal benle
İyi kalkışmaydı,hatalarımız çoktu ve demorilize olduk
Artık önümüzdeki kalkışmalara bakıcaz ömerim.

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
walla hocam jetta konusuna bende takıldım kı multıjet 120 lıkle dalga gecıyorum tdı yı saymıyorum zaten tsı yakalayamıyor sehırıcınde tabı son surat olarak gecer ama 190 km ye kadar hıc sansı yok daha dogrusu hıc yapamadılar
Engin benim takıldığım noktada o zaten Nazıl öyle gidebildiği çok meraklandım. İhtimal bile vermiyordum şaka gibi..

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dizel jettaya istediğiniz kadar yazılım yükleyin o kadar yürümez. muhtemelen 160 lık tsi'dır diyeceğim yeni kasa jetta'da 160 lık tsi yok, 122 tsi ve 105 tdi var. muhtemelen tsi motora iyi yükleme yapmışlardır yada bir önceki kasa ise 170 tsi'dır, şakaya getirmez adamı.
--

bende başıma geleni anlatayım

samsun yolunda lalahan ışıklarda durdum. yanda bir tane tam apaçi işi polo duruyor. ekzost hafif açık. düz 1.4 poloyu süsleyip gti göstermiş falan diye içimden geçiriyorum bir yanda meşhur şayin videosu yapayım diyorum şu adama. neyse yeşil yandı ben gazı harladım vitesi 2. ye çekecem baktım bizim polo yok ortalıkta meğer gerçek gti imiş
Can büyük ihtimalle yeni kasa jettaydı beyaz hatları bayaca bir keskin yakışıklı birşeydi bayada basıktı yada içi doluydu bilemiyorum önceki kasalara benzemiyordu ama tsi değildi sanırım tdi idi büyük ihtimalle özellikle baktım ama eminde olamadım tdi olarak kalmış aklımda i side kırmızı idi..
Piyasada çok gti görünümlü golf,polo var.. Yinede yanına yaklaşırken dikkatli olmak lazım