Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
146 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: T-JET'i Tanımayanların Hayalkırıklığı Ne Olacak!..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaştığımıza sevindim.. Ayrıca sen her otamatik arabanın manueline göre daha çabuk hızlanacağını düşünürsen yanılırsın. Her otomatiği dsg ile karıştırma.

Birde zaten şöyle birşey var. Hadi hava koşullarından yada lastiklerden dolayı fabrika verisini yakalayamadım diyelim. 8.2 saniyede ulaşacağıma en geç 8.5 saniyede 100 e ulaştım. Peki aynı şartlarda insignia teknik verisi olan 8.9 saniyede ulaşacağına kaç saniyede ulaşmış olacak acaba,otomatiği olsada değişen bişey olmayacak zaten.. Sonuca baktığında sport her şartta 0-100 saniyede insigniyayı kucağa almış olacak (iddialarımın hepsi stok insignia için geçerli) Birde sportun chipli olduğunu ve en az 180 hp olduğunu düşün ozaman insignia karşısında aynı beygire sahip olmalarına rağmen insignanın ne hale geleceğini düşünemiyorum bile
    chip'i bilmiyorum da, dediğim gibi o sınıfta bir aracın otomatik versiyonunun olmaması ilginç onu geçtim olsa bile otomatikleştirilmiş olmasını beklemezdim. o yüzden dedim. otomatikleştirilmiş şanzumanın vites değiştirmesinde gecikmesi çok normal. DSG dediğimiz şanzumanda çift kavrama olduğu için hızlı ve sarsıntısız değiştiriyor zaten.

Sonuç olarak evet eşit koşullarda geçmeniz lazım insignia'yı.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

opelin beygirleri sütçü beygirleri. aktarma özürlü firmadır opel. o kadar beygir var t-jet e kalkışta madara oluyor

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Ezerim..

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Dagilin ! Hepinizi gecerim saka bi yana 1 haftadir binmiyodum arabaya ozlemisim
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Ben de ha bugun bı cıkayım. Tam da stadın orda oturuyom kızıltoprakta. Yollar kapalıdır heralde

salih zengin
    sarich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

benim bravo 180 hp 160 lık tsi lar dsg ise kalkışta fark atıyorlar vites değiştirene kadar..

cooper s ile beraber u dönüşü yapmıştık o önce döndü sağa geçti ben de arkadan 3 vitese gectiğimizde sakin sakin sollamaya cıktım adam gaza yüklendi beni bekliyo resmen kendinden cok emin geçmeye başladığımda cebellenmeye başladı peşimi bırakmadı sağa geçtim yol veriyorum soluğu yetmedi cooperin bravoda logo iptali falanda var kesin ne oldğunu anlayamamıştır arabanın anladıysada bu kaç ps diye kesin eve gidince internetten araştırmıştır

2 hüsranım oldu biri son kasa e 350 cdi ve amcamda en az 60 yaşında yanımdan uzayıp gitti kara duman ata ata

diğeride 106 gti benim coopera yaptığımı o bana yaptı ama turbo sesini biraz geç fark ettim gti nin fırtınalar yaratarak uzadı gitti oda.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

vee listeye ford i de ekleyelim 1.8 motorluları biliyorum daha düşüğüde olabilir.Arkadaş temde kafa tutmaya kalktı.Sonuç hüsran el sallayarak yanından geçtim

kuday soysal
    kuday. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 kb 1614
    Edilen teşekkür: 39

bravo sx im varken yıkık dökük bi 131 yanıma yanaşmıştı önce önemsemedim sonra selektör falan atınca sinirlendim ve şöle bir uzayım demiştim ki 131 üstimden atladı valla . yanımdan geçerken çuff diye bi ses gelince çetin emeç köprüsünden balgata zor attım kendimi

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı kuday. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo sx im varken yıkık dökük bi 131 yanıma yanaşmıştı önce önemsemedim sonra selektör falan atınca sinirlendim ve şöle bir uzayım demiştim ki 131 üstimden atladı valla . yanımdan geçerken çuff diye bi ses gelince çetin emeç köprüsünden balgata zor attım kendimi
    131 gri renkli birşey miydi?
    Benimde turbolu bir 131 ile ostimde anım olduda Yalnız beni geçmeye çalışan 131 tam hatırlamıyorum rengini ama gri gibi birşeydi.
    Ostimdeki lambalarda yeşil ışık yanınca haraketlendim ıslık ve çufflama sesi duymaya başladım aynadan bir baktım 131 arkasını ata ata geliyor bende hafif yüklendim yüklenince iyice basmaya başladı önce önemsememiştim baktım yanıma geldi geçecek bende allah ne verdiyse yapıştırdım yukardaki lambalara kadar velhasılı bir boy kadar fark attım. Camı açtım sordum benim yaşlarımda genç bir arkadaş, turbo var sanırım kaç beygir dedim 135-140 bg civarı dedi. Oda bana sordu bu 120 lik turbo değilmiydi diye? dedim bu 150 lik. Arkadaş şöyle bi gülümsedi. Ben arkadan izleyim diye yavaş gittim sonra bakıyorum arabaya arkadan her vite değiştirmesinde cuffflayıp arkasını sallıyor araba sağa sola. Çok komikti bayada güldüm..
    BY Turbo SPORT 150 HP

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Bende dün gece maltepe sahilde artist ve içi apaçi dolu bir yeni clio symbol yedim Active ile bu kadar napalım

Grey Goose ...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Sağ şerit forever

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

teme çıkmadan önce 30 tl benzin atayım 2 gün işe götürsün getirsin dedim kapışalım derken gitti 30tl lik benzin

ufuk ata
    electradio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 23

Kapışmak falan bu saatten sonra bu ülkede çok lüks iş...

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

131'e bir dünya neden masraf yapılır? Ben anlayamıyorum bu durumu.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

ömer kabak
    Seat Leon stylance punt0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 142

benimde bi kere eski araba focus ghia 1.6 150 hp civarında birseylere cıkmıstık onda bi sahin geldi hadi kalkalım dedi bende ukalalık yaptım adama sen kalk ben geliyorum dedim oda bana sen kalk istersen ben geleyim dedi caddebostan migrosun oradan bi kalktık maltepe sahil yoluna falan girdik aa bi baktım ben sahil yolunda 190 la falan gidiyorum sahin arkamda bana isaret ediyor gidecekmisin yoksa üzerinden geceyimmi gibi hareketler yapıor adam yanımdan bi gecti yuh dedim bu ne sonra kaputu actırdım bi baktım ki oda ne miaforri + baya saglam bi yüklemis eyw hacı dedim büyüksün cok sok olmustum ama ya

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı punt0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi kere eski araba focus ghia 1.6 150 hp civarında birseylere cıkmıstık onda bi sahin geldi hadi kalkalım dedi bende ukalalık yaptım adama sen kalk ben geliyorum dedim oda bana sen kalk istersen ben geleyim dedi caddebostan migrosun oradan bi kalktık maltepe sahil yoluna falan girdik aa bi baktım ben sahil yolunda 190 la falan gidiyorum sahin arkamda bana isaret ediyor gidecekmisin yoksa üzerinden geceyimmi gibi hareketler yapıor adam yanımdan bi gecti yuh dedim bu ne sonra kaputu actırdım bi baktım ki oda ne miaforri + baya saglam bi yüklemis eyw hacı dedim büyüksün cok sok olmustum ama ya
    Şahin beyaz ve 06 plaka ise fena taşa toslamışsın derim
    BY Turbo SPORT 150 HP

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Dün Konya-Afyon arası sakin sakin giderken arkadan gelen bir arabaya yol verdim, aynadan bir audi jip olduğu anlaşılıyordu ama ne olduğunu tam çıkaramamıştım.
    Neyse solladı beni ben de Q7 olduğun gördüm ve kaçla gidiyor acaba diye merak ettim yapıştım arkasına. 140-150 arası gidiyordu, sonra sanırım beni m.jet sandı ve yol verdi. solladım bastım biraz da 180e geldiğimde tam ayağımı çekecekken gaza aynaya baktım sağdan kaptırmış geliyor daha sonra ben de bastım en son ben 200 ile giderken sağımdan süzüle süzüle geçti ve de gitti
    Tamam burada geçildim ama, eminim ki benden de böyle bir performans beklemiyordu
    Muhtemelen şaşırmıştı

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı mutunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Konya-Afyon arası sakin sakin giderken arkadan gelen bir arabaya yol verdim, aynadan bir audi jip olduğu anlaşılıyordu ama ne olduğunu tam çıkaramamıştım.
    Neyse solladı beni ben de Q7 olduğun gördüm ve kaçla gidiyor acaba diye merak ettim yapıştım arkasına. 140-150 arası gidiyordu, sonra sanırım beni m.jet sandı ve yol verdi. solladım bastım biraz da 180e geldiğimde tam ayağımı çekecekken gaza aynaya baktım sağdan kaptırmış geliyor daha sonra ben de bastım en son ben 200 ile giderken sağımdan süzüle süzüle geçti ve de gitti
    Tamam burada geçildim ama, eminim ki benden de böyle bir performans beklemiyordu
    Muhtemelen şaşırmıştı
    yüksek hacimli dizel suvları virajda yakalamaktan başka çare yok. virajlarda yüksek ağırlığı ve yüksek yapısı nedeniyle fazla performans veremiyorlar o sırada inceden yanından uzayıp gideceksiniz. düz yolda beygir farkıyla iyi uzuyorlar.

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüksek hacimli dizel suvları virajda yakalamaktan başka çare yok. virajlarda yüksek ağırlığı ve yüksek yapısı nedeniyle fazla performans veremiyorlar o sırada inceden yanından uzayıp gideceksiniz. düz yolda beygir farkıyla iyi uzuyorlar.
    kesinlikle çok çok fena uzadı geçti yanımdan ama olsun değdi yine de

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

en sonunda bana da T-jet aldıracaksınız,

180 - 190 ı buldurmak için koltuktan jokey gibi destek veriyorum
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon