Alıntı rockforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
170lik e hastayım o kadar...
Alıntı matushella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gulietta'nın sol menü tuşlarının GP ler ile aynı olduğunu gördüğümde okadarda abartmamakta fayda olduğunu gördüm. Bravo candır, benim görüşüm bravo daha hoş bir araç ama diğerinin de adı var.
Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
diğer fiat modelleri başlığında bravo, lancia, guilletta kıyaslaması yapmıştım.https://forum.grandepuntotr.com/dige...giulietta.html
Mantık punto gönül guilletta diyor.
Guillettanın performansı insanı deli edebilir, yakında mengerlere geçicek satış ve servis, birmottan daha iyi olacaktır.Tabi yakıt konusunda bir şey diyemeyeceğim,dizel otomatiği olsa kesin alırdım.Bu arada alırsanız mutlaka spor paketli alın gece gündüz kadar fark ediyor.
Alıntı orcun19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fiat , Alfa Romeo ortak olduğu için bence sıkıntı yok ama guilletta tercihim çünkü performans bakımından daha iyi
Alıntı _FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Guiletta elbette favori.Bravo nun direksiyonunu görünce ve Punto ile aynı olduğunu fark edince acaip tiksinti geldi bana da. Bravo nun her versiyonunda aynı direksiyon mu var acaba?
Alıntı bora.sen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardesimde guiletta var,arada bende kullaniyorum,donanimdir performanstir yakittir imajdir hepsini bir kenara birakiyorum,guiletta yi bir kere kullan bidaha bravoya kafani cevirip bakmazsin,mubalasiz cok net soyluyorum
Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ruhumuz olmadan hepimiz birer Makinayız.Bu sılogan bile her şeyi anlatıyor.Alfalar gerçekten ruhlu araçlar.
Engin hocam Bravoya aşık olduysan 170 lik bir Guiletta'ya divane olursun.
Hatta silifkede bir elemanda var satıyor belki sahibindende gördün hayal kırmızı 170lik cam tavan spor2 paket 26 plakalı her gördüğümde ah çekiyorum.
Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neymiş bu guiletta ya.

beyler dedıgınız gıbı guıletta bence cok baska duruyor bı test yapıcam gıbı )