ewet çok güzel olmuş... ama üzerinde biraz daha çalışılmalı bence logo var onuda göz ardı etmemek lazım derim.. onuda halletmek belkide kaldırmak gerekecek..
Printable View
ewet çok güzel olmuş... ama üzerinde biraz daha çalışılmalı bence logo var onuda göz ardı etmemek lazım derim.. onuda halletmek belkide kaldırmak gerekecek..
1 dakika boş durduğunuz yok Maşallah Maşallah 8O
microab :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:
Arkadaşlar; kart işi gerçekten çok iyi fikir!
Ancak ben bunun için daha erken olduğunu düşünüyorum! Bayiilerden yahut başka bir takım firmalardan indirimler alabilmemiz için sayımızın artmasını beklemeliyiz! Bakacak olursanız, son bir kaç günde 30'a yakın yeni üyemiz oldu! Şöyle 1 ay kadar sayımızı arttırmak için çaba harcayalım derim! "Birlikten güç doğar"! Adamların karşısına ne kadar fazla üyeyle gidebilirsek, o kadar fazla şey talep edebiliriz!
Nacizane fikirlerim bunlardır...;)
8O
Linos haklısın ben en yakın zamanda gp lerin sileceklerine web adresimizi koymaya başlıyacam :)
Bayilerle konuşulabilir. ama güzel bi olusum ıcerısındeyız. oncelık grande punto kardeşliği ve aramızdaki paylasım ınsanların bılıclendırılmesı ve fayda saglamak.
tabıkı bize ozel kampanyalar ve cozumler ıcın gırısımlerımız olucak...
vadiye tamamen katılıyorum.
pdr arkadaşıma da bir tavsiyem var.
bence grande punto kulübü yazısının fontunu değiştirmeli.
yazı çok büyük ve de tüm kartı kaplıyor.
ayrıca ön çaprazdan , arabanın ortasına kadar olan bir resim daha iyi durur kanaatimce.
bir de böyle denersen belki de daha çok hoşuna gider.
olmalı zaten hocam farkımız ve avantajlarımız