o yasak olamaz :) bize de mi yani derler insana :)
bencede en iyisi yani risksiz olanı kendi stickerimiz...
Printable View
o yasak olamaz :) bize de mi yani derler insana :)
bencede en iyisi yani risksiz olanı kendi stickerimiz...
Üst kademede görüşmek gerekir derken kısmen bu konuyuda kastedmiştim.Bu forum ne kadar bağımsızda olsa, bir marka hakkında organizasyonlar yapılıyor.Bu konu hakkında fikir alışverişi yapılabilir.
ayrıca konuya olumsuz bakmamak lazım.Birçok firma bilgi paylaşımı olması ve bu bilgilere ulaşmak için kendi sitelerinde forumlar oluşturuyor.Burada birçok punto sever kendi imkanlarıyla böyle bir site kurup, gönüllü olarak bilgi paylaşımı sağlıyor. arkadaşımızın sık sık kullandığı gibi punto kardeşliği kavramı oluştu.
Kısacası takdir edicek bir organizasyon. Ben Fiat yetkilisi olsam sonuna kadar desteklerim :D
Punto KardeŞlİĞİ
Arkadaşlar şunuda göz ardı etmeyelim bu site markanın ve modelin reklamını yapmak konusunda çok ciddi adımlarla ilerliyor..
Yürü be notorious .
kim tutar seni.
abi ağzından bal damlıyor vallahi.
sen çok yaşa emi.
yaşasın gp kardeşliği.
viva gp. :D
farkettim breakerman
:D:D
işte bu hoş oldu...:)
abi orta çağ şövalyeleri gibi oldu vallahi.
bir de yuvarlak gp masamız olursa oldu bitti o zaman :D:D:D:D:D
hahahaha
buarada okyzan akşam tasarımla ilgilencek...
Yaw şeytan tüyü var bu arabada şikayet konusunda orası tıkırdıyo burası zırıldıyo diye ağlarız,ama onsuzda yapamayız..
Seviyorum arabamı ya.. Güzel dostuklara da vesile oldu ve çok daha fazlasına da vesile olur İnşallah..
, abi lafını çalıcam ama izninle :D
viva gp 8O
evet yaaa.ben bu arabayı aldım ama öyle aşırı da memnun değilim aslında ama bu anlamda çok memnunum.çok iyi arkadaşlıklar kazandırdı.bu yüzden arabamı çooookkk seviyorum :)
Ben daha arabamı bile teslim almadım.aracım bugun Edirne den gelecekti.yarın akşam bakımı ve bıya koruma ve motor koruma işlemleri yapıldıktan sonra alacağım inşallah.Arabayı almadan hatta koltuk kılıfı bile sipariş verdik 8M
Neticede bu seviyeli saygılı bilgi paylaşımın sağlandığı forumda olmaktan çok mutluyum.(Bilgi paylaşıldıkça çoğalır)
Bu sitenin kurumunda emeği geçen tüm dostlarıma bir daha teşekkür ederim.
şimdiden hayırlı olsun...kazasız belasız inşallah ;)
:D ben konuya sonradan dahil oluyorum ama bu kart işi SÜPERRRRR 8O 8O 8O
bencede fiat amblemindense "p" harfi güzel. Sitenin logosunu sölemeye gerek yok zaten o olmazsa olmaz
ne diosunuz VİVA GP 8M 8M 8M
arkadaslar oyle biraz aceleden yaptım soyle bişey ustune fotoda ekleyecektim biraz denedim guzle olmadı zaten buda guzel deil ama fikir olsun diye gonderiyorum bakın bakalım
https://img186.imageshack.us/img186/96/ggxp7.jpg