8O 8O 8O
Printable View
eyvallah woyzeck.
sağol kardeşim.
Aslına bakarsanız Punto yazısındaki P harfide tescillidir ama niye izinsiz kullanıyorsunuz demezler herhalde...:)
notorious , baba var ya ne diyeyim sana şimdi :D
gerçi doğru yazıyorsun, ama inşallah birşey demezler.
sen bu konuda bir araştırma yapabilirmisin ?
birşeyler yapabilirsen seviniriz kardeşim.
arkadaşlar şimdi tekrar konuştum.(müdür açmayacak birdaha telefonu bu arada :) ) logo da tescillidir tıpkı marka gibi dedi.izinsiz sakın kullanmayın dedi.bu yüzdentescilliler dışında kendi logomuzu oluşturalım bence.stickere benzer daha sade birşey yapalı ya da stickeri kullanalım bence.?
Ya ben tasarlarım bi kart ama okyzan benden çok daha iyi yapar bu işi. Ne de olsa güzel sanatlarda okuyo dimi?
Abi burada kullanıyoruz ama P harfini.
Bu durumda aslında bu da sorun yaratmaz mı?
okyzan halleder bu işi.
biraz bizim fikirlerden, epeyce kendi fikirlerinden derken ortaya harika birşey çıkar eminim.
:)
hakikatten ya.
aslında oracle de doğru söylüyor.
bu işi çok iyi bilmem ama şu var onu iyi biliyorum.o "p" harfi sağa doğru biraz yatık.biz de onu düz yaparız.böyle bir kaçış noktası var.ama tabi bunu yapmak ne kadar doğru olur bilmem :)
kardeşim gerçi sağolsun woyzeck kardeşimiz sorup öğrendi, geçen konusu olduğu gibi kopya taklit konularında Çin buyuk tehdit oluşturuyor.Fiat gibi büyük ve dünya pazarına hitap eden firmalar, yaptığı ar-ge çalışmalarını duyurmadan patent ve tescil işlemlerini hallediyorlar.Hatta hatırladığım kadarıyla Madrid anlaşmasına göre Avrupa ülkeleri ve daha bir çok ülkede bir kerdebirden tescil yaptırılıyor.
sağol kardeşim ;)
abi hiç olmadı diyelim yanlızca kendi sticker logomuzu kullanırız.
ona da yasak yok ya. ;)
:)