Alıntı erayguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir iletimsizlik olabilir bu yuzden akim dengesizligi degilse problem belkide aracin titresimiyle bi sarj ediyor bir etmiyor olabilir oncelikle bu problem benimde basima geldi sarj etmiyordu bunun 1. sebebi sigaranizi yakmak icin kullaniyorsaniz cakmakta kalan kuller soketin dibini kapladigindan iletimsizlik olusabiliyor islak mendille kolayca silebilirsiniz. 2. sebep ise tirnaklar kaymis olabilir elinize duz uclu bir tornavida alin, cakmak soketinin icinde taban kenarlarinda ucu yukari bakan karsilikli 2 tirnak goreceksiniz, o tirnaklar bazen farkli sarj cihazlari takmaktan oturu ice kacabiliyor o yuzden saglikli bir enerji akisi saglanamiyor ve sarj dahi edemeyebiliyor... tornavidanin ucuyla o tirnaklari soketin ortasina dogru hafifce bükün duzelecektir ve sorunsuz sarj edecektir eger yine etmiyorsa sigortasinda bi problem olabilir kontrol etmenizi oneririm
Çok yardımcı oldunuz fakar korktum baya bugunde bı kere kapandı acıldı telefon bı daha benden uzak olsun cakmak sarj

Alıntı hakguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimde böyle bir sorunum var. HTC telefonunu araç şarjına taktığımda telefon resetleniyor. 1-2 defa oldu böyle, telefona zarar gelmesin diye bir daha takmadım. Benim düşüncem akım fazla geldiği için telefon güvenlik amacıyla kapanıyor olabilir.
Bİ an benımde aklıma oyle gelmıstı ama dun geceden berı uc dort kere acıldı kapandı en son bugunde acılıp kapanınca oyle olmadıgını anladım

Alıntı DarknessFall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telelfonunuzun iyiliği için , Belkin , hama , yada orjinal ürünler kullanmak gerekiyor , biraz tuzlu fiyatları ama sorunsuz.
Ürünümü zaten Apple Store'den aldım buna rağmen boyle bıseyle karsılasmak sasırtı dogrusu