Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
trafik seti falan 3 kuruşluk eşentiyonlar çokta önemli değil 15 tl yangın tüpü 20 Tl straik seti 50 tl kauçuk paspas bunlar olmasada 85 tl ye tamamlarsın asıl önemli olan ;

-aracın çevresini güzelcene gözle kontrol et gözüne çarpan renk farkı çizik göçük vb.görsel bir sorun varmı diye bak.aracın nakliyesi sırasında araç darbe alabilir.

-Aracın içine otur konsol döşemeler gibi parçaları gözle kontrol et.aynı şekilde dış bir darbeyemaruz kalmişmi bak

-halı paspasının orjinal evo paspas olmasına bak.Gp paspası veriyorlar sonrada 60 tl ye satıyor uyanıklar

-aracı sana tanıtacak çoçuğun cebeni 20 tl sıkıştır zaten GP kauçuk paspası ve trafik setini sana hediye eder
Hocam araç malesef fiat marka değil kardeş bir marka... Araç bugün geldi inceledim... Araç kir toz toprak içindeydi... Yarın teslim edecekler inş. Araçta gözüme çarpan tek kusur motor kaputunun sağ tarafı sol tarafına göre daha yukarıda duruyor içerdeki diğer araca baktım o da aynı sayılırdı... Diğer modelleri inceledim onlarda aynı şekil duruyordu... Boya cihazı istedim 80-140 arası her değer çıktı valla... tavan genelde 140 sağ sol kaporta 110-120 etek altları 80-100 yani durum böyle...