Öyle ya da böyle bu araç geçen sene 35000 li rakamlara ulaşarak türkiyenin en çok satan aracı oldu.Bu yıl yine şubat ayında en fazla satan otomobil.Aylık neredeyse 2-3000 satıyor.Fıat bravo ve punto gibi kendi sınıflarının bana göre en iyileri olan iki araç çıkardı da ne oldu.Birisi türkiye de satılan ilk 30 otomobil arasında yok diğeri aylık 300-400 adet satışıyla polo fiesta clio 3 corsa hatta i20 nin bile gerisinde satış rakamları olan bir araç.Fıat iyi otomobil çıkarsa da zaten türk tüketicisi fıat almaktansa gidip ford vw opel ya da renault alıyor.Kaç senedir aynı kasayla devam eden clio 3 bile punto-grande punto ikilisinden fazla satıyor.Fıat tasarımını yenilese ne olur ki bu satış rakamlarıyla.
Ama dediğin gibi bak kaç yıldır aynı araç .5 yıl sonra yenilik dedikleri bumudur yani.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
insignia bence bi fark fiat simgesi.
Şu arabayı azcık sertleştirip vw araçlarına benzetseydiniz ölür müydünüz?
biz gp'yi çok sevdik
bozmasalar olmaz değil mi? yine tampon panjur araba Hyundai ye benzemiş. Karakter gitmiş. Aynısını Punto ya da yaptı salak herifler.
Gezgin Gp.
lineadaki değişimi herhangi bir modifiye yapan yere götür aracını onlarda yapar içi evo içi dışındada sadece tampon değişik birde arka plakalık tampon yerine bağaj kapağına yerleştirilmiş insanları aptal yerine koymak bu
Geldi fakat şuan satışta değil ekim gibi satışa sunulacak ama showroomlarda vs bulunuyor ben avm de gördüm bu arabayı şaşırdım netten araştırdım muhteşem bişey 71900 tl den mi ne başlıyormuş bravo alana kadar kasar bundan alırım öyle büyük araç alsam bravoyu 4 e katlar 3 e böler içine oturun birde mercedes e250 içine oturun kesinlikle DS5 Diyeceksiniz o derece![]()
yerli sınıfında rahat ve konforlu tek araç tofoş birazda sağlam olsa çok iyi olucak![]()
Fiat Grande Punto 2011
Bence DS5i gereğinden fazla abartmışsın.Aracın içine otourduğunda sıradan bir c sınıfıdan hiçbir farkı yok.Biraz dışı caf caf lı duruyor diye mersedes e250 yi geçti mi şimdi bu araç.Kusura bakmayın ama bu aracın arka koltuğu fıat fiesta kadar dar.Bir de bravo yu kaçla çarpar böler demişsiniz.İçene otoruduğunuzda o kadar dar tasarımından dolayı kafanız nerdeyse tavana değiyor.Bu aracın arkasına kesinlikle 3 kişi yolculuk edemez.Üstelik aracın kapı ve gövde tasarımından dolayı arka kapıdan aracın içine kilolu birisi girerken zorluk çeker.C sınıfı cıtroen c4 lerin piyasası b sınıfı puntolarla neredeyse aynı.Bizim arkadaş 2009 model orjinal benzinli c4 ünü 23000 e satana kadar ne çekti.Bu aracı alan kişinin satarken edeceği zarar da cabası.
İçini hiç oturmadınız sanırım bu aracın en yakın zamanda showrooma gidip oturun fiat ve fiesta ile aynı demişsiniz yalan yok arka koltuğa oturmadım ama koltuklar deri ve oturunca sizi içeri alıyor çokrahat ve ferahtı içerisi citroen c3 c4 vs ufak araçları şuanda değer kaybetti oda 2010 2011 öncesi modeller çünkü kasalarını komple yeniledi bu şimdiki İ20 İ30 ve accent içinde geçerli çünkü hyundaı de komple yeniledi adamlar bi ızgara koyup yenı kasa demiyor baştan aşağı yenılıyorSizinde zevkini anlayamadım şu panelin e250 den farkı yok oturunca yüksek duruşundandolayı bence e250 den daha iyiydi ikisinede oturdum showroomda sadece merco diye ilgi çekiyor o araç, heleki bindiğim ds5 deki tavanda skydome un biraz daha büyüğüdü fakat tam orta tarafta yukarıda şu koldayamanın önündeki gibi bi pane var tuşlar skydome daki gibi elle perde çekilmiyor bi tuşla cam gibi açılıp kapanıyo perdeler bile, görüş mesafesine bu dizayna o tuşların orda oluşuna vites tasarımına koltuklara baktığınızda sıradan bi C sınıf araç demeniz şaşırttı beni he bravoda içi süper fiatların içi felaket oluyor evo daki iç dizayn hiç bi B sınıfta yok ama buda bravoyla aynı değil yani
![]()
Konu motor delisi tarafından (10/04/2012 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
içi şahane olmuş yapanamera ya benzettim biraz
![]()
Keyif BMW'Dir...
Ben önden jetta ya benzettim... Bazı forumlarda ön ızgara için era benzetmesi yapılmış... Tasarım çok değişmemiş ancak artık melez tasarımlar var otomobil piyasasında. Her marka en çok tutulan beğenilen tasarımı kendi bünyesindeki araçlarda kullanıyor... Bugün Hyundai bayisine gittim elentra ve i30 u inceledim... i 30 un göstergeler punto evo ya benziyor... dış tip focus a benziyor... yani bundan dolayı fiatın bu tasarımına şaşmamak gerek...
arkadaşlar ben tofaşta çalışıyorum,yeni linea banttan çıkmaya başladı.dışında değişenler plakalık bagal kapağına alındı,arka tampona nikelaj ve difüzör eklendi,ön tamponda komple makyajlandı,dışında başka değişen bir şey yok.aracın torpidosu dışında içinde değişen bir şey yok.ama eski lineayı beğenmeyen biri olarak eğer focus,jetta vb. araçlara binemiyorum diyen biri için bence çok ideal bi araba.ayrıca motor ve yürüyen aksamda eski linea ile aynı..
Aylar önce içine binip incelemiştim,iç mekan Evo ile aynı,dışında ufak tefek makyaj izleri olsada eskisinden farkı yok gibi,motorlarda aynı sayılır 1.6 105 HP dizel en güçlü seçeneği...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri