Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Yeni Linea

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Öyle ya da böyle bu araç geçen sene 35000 li rakamlara ulaşarak türkiyenin en çok satan aracı oldu.Bu yıl yine şubat ayında en fazla satan otomobil.Aylık neredeyse 2-3000 satıyor.Fıat bravo ve punto gibi kendi sınıflarının bana göre en iyileri olan iki araç çıkardı da ne oldu.Birisi türkiye de satılan ilk 30 otomobil arasında yok diğeri aylık 300-400 adet satışıyla polo fiesta clio 3 corsa hatta i20 nin bile gerisinde satış rakamları olan bir araç.Fıat iyi otomobil çıkarsa da zaten türk tüketicisi fıat almaktansa gidip ford vw opel ya da renault alıyor.Kaç senedir aynı kasayla devam eden clio 3 bile punto-grande punto ikilisinden fazla satıyor.Fıat tasarımını yenilese ne olur ki bu satış rakamlarıyla.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın forda , fiestayı ne duruma getirdiler.Adamlar fiestayı baştan yarattı, şimdi elini atsan fiestaya çarpıcak.Bu arada fluance lineaya göre mükemmel ötesi.
    guzel kardesım ben bu yoruma katılmıyorum dıkkat edersen yenı kasa fıestadan once dıkkat et bı kez buna benzer makyaj gecırdı araba...ama lıneanın yuzu eskıdı cok yenı kasa gelmelıydı sımdıye kadar kı 2007 gıbı cıkmıstı pıyasaya...

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Ama dediğin gibi bak kaç yıldır aynı araç .5 yıl sonra yenilik dedikleri bumudur yani.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

HAKAN PUNTOO
    ilyanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

insignia bence bi fark fiat simgesi.

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Şu arabayı azcık sertleştirip vw araçlarına benzetseydiniz ölür müydünüz?
    biz gp'yi çok sevdik

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Ama dediğin gibi bak kaç yıldır aynı araç .5 yıl sonra yenilik dedikleri bumudur yani.
    bu konuda bencede haklısın kı daha dogrusu aslında fıat tasarımda cok gerılemeye basladı kan kaybedıyor hyundaı ve kıa cosmus durumda

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

bozmasalar olmaz değil mi? yine tampon panjur araba Hyundai ye benzemiş. Karakter gitmiş. Aynısını Punto ya da yaptı salak herifler.
    Gezgin Gp.

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

lineadaki değişimi herhangi bir modifiye yapan yere götür aracını onlarda yapar içi evo içi dışındada sadece tampon değişik birde arka plakalık tampon yerine bağaj kapağına yerleştirilmiş insanları aptal yerine koymak bu

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ds5 türkiyeye geldi mi ??
    Hayır henüz gelmedi.
    Geldi fakat şuan satışta değil ekim gibi satışa sunulacak ama showroomlarda vs bulunuyor ben avm de gördüm bu arabayı şaşırdım netten araştırdım muhteşem bişey 71900 tl den mi ne başlıyormuş bravo alana kadar kasar bundan alırım öyle büyük araç alsam bravoyu 4 e katlar 3 e böler içine oturun birde mercedes e250 içine oturun kesinlikle DS5 Diyeceksiniz o derece

Murat Bayır
    muratpunto16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 KBR 52
    Edilen teşekkür: 31

yerli sınıfında rahat ve konforlu tek araç tofoş birazda sağlam olsa çok iyi olucak
    Fiat Grande Punto 2011

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldi fakat şuan satışta değil ekim gibi satışa sunulacak ama showroomlarda vs bulunuyor ben avm de gördüm bu arabayı şaşırdım netten araştırdım muhteşem bişey 71900 tl den mi ne başlıyormuş bravo alana kadar kasar bundan alırım öyle büyük araç alsam bravoyu 4 e katlar 3 e böler içine oturun birde mercedes e250 içine oturun kesinlikle DS5 Diyeceksiniz o derece
    Bence DS5i gereğinden fazla abartmışsın.Aracın içine otourduğunda sıradan bir c sınıfıdan hiçbir farkı yok.Biraz dışı caf caf lı duruyor diye mersedes e250 yi geçti mi şimdi bu araç.Kusura bakmayın ama bu aracın arka koltuğu fıat fiesta kadar dar.Bir de bravo yu kaçla çarpar böler demişsiniz.İçene otoruduğunuzda o kadar dar tasarımından dolayı kafanız nerdeyse tavana değiyor.Bu aracın arkasına kesinlikle 3 kişi yolculuk edemez.Üstelik aracın kapı ve gövde tasarımından dolayı arka kapıdan aracın içine kilolu birisi girerken zorluk çeker.C sınıfı cıtroen c4 lerin piyasası b sınıfı puntolarla neredeyse aynı.Bizim arkadaş 2009 model orjinal benzinli c4 ünü 23000 e satana kadar ne çekti.Bu aracı alan kişinin satarken edeceği zarar da cabası.

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence DS5i gereğinden fazla abartmışsın.Aracın içine otourduğunda sıradan bir c sınıfıdan hiçbir farkı yok.Biraz dışı caf caf lı duruyor diye mersedes e250 yi geçti mi şimdi bu araç.Kusura bakmayın ama bu aracın arka koltuğu fıat fiesta kadar dar.Bir de bravo yu kaçla çarpar böler demişsiniz.İçene otoruduğunuzda o kadar dar tasarımından dolayı kafanız nerdeyse tavana değiyor.Bu aracın arkasına kesinlikle 3 kişi yolculuk edemez.Üstelik aracın kapı ve gövde tasarımından dolayı arka kapıdan aracın içine kilolu birisi girerken zorluk çeker.C sınıfı cıtroen c4 lerin piyasası b sınıfı puntolarla neredeyse aynı.Bizim arkadaş 2009 model orjinal benzinli c4 ünü 23000 e satana kadar ne çekti.Bu aracı alan kişinin satarken edeceği zarar da cabası.

İçini hiç oturmadınız sanırım bu aracın en yakın zamanda showrooma gidip oturun fiat ve fiesta ile aynı demişsiniz yalan yok arka koltuğa oturmadım ama koltuklar deri ve oturunca sizi içeri alıyor çokrahat ve ferahtı içerisi citroen c3 c4 vs ufak araçları şuanda değer kaybetti oda 2010 2011 öncesi modeller çünkü kasalarını komple yeniledi bu şimdiki İ20 İ30 ve accent içinde geçerli çünkü hyundaı de komple yeniledi adamlar bi ızgara koyup yenı kasa demiyor baştan aşağı yenılıyor Sizinde zevkini anlayamadım şu panelin e250 den farkı yok oturunca yüksek duruşundandolayı bence e250 den daha iyiydi ikisinede oturdum showroomda sadece merco diye ilgi çekiyor o araç, heleki bindiğim ds5 deki tavanda skydome un biraz daha büyüğüdü fakat tam orta tarafta yukarıda şu koldayamanın önündeki gibi bi pane var tuşlar skydome daki gibi elle perde çekilmiyor bi tuşla cam gibi açılıp kapanıyo perdeler bile, görüş mesafesine bu dizayna o tuşların orda oluşuna vites tasarımına koltuklara baktığınızda sıradan bi C sınıf araç demeniz şaşırttı beni he bravoda içi süper fiatların içi felaket oluyor evo daki iç dizayn hiç bi B sınıfta yok ama buda bravoyla aynı değil yani
    Konu motor delisi tarafından (10/04/2012 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

içi şahane olmuş ya panamera ya benzettim biraz
    Keyif BMW'Dir...

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İçini hiç oturmadınız sanırım bu aracın en yakın zamanda showrooma gidip oturun fiat ve fiesta ile aynı demişsiniz yalan yok arka koltuğa oturmadım ama koltuklar deri ve oturunca sizi içeri alıyor çokrahat ve ferahtı içerisi citroen c3 c4 vs ufak araçları şuanda değer kaybetti oda 2010 2011 öncesi modeller çünkü kasalarını komple yeniledi bu şimdiki İ20 İ30 ve accent içinde geçerli çünkü hyundaı de komple yeniledi adamlar bi ızgara koyup yenı kasa demiyor baştan aşağı yenılıyor Sizinde zevkini anlayamadım şu panelin e250 den farkı yok oturunca yüksek duruşundandolayı bence e250 den daha iyiydi ikisinede oturdum showroomda sadece merco diye ilgi çekiyor o araç, heleki bindiğim ds5 deki tavanda skydome un biraz daha büyüğüdü fakat tam orta tarafta yukarıda şu koldayamanın önündeki gibi bi pane var tuşlar skydome daki gibi elle perde çekilmiyor bi tuşla cam gibi açılıp kapanıyo perdeler bile, görüş mesafesine bu dizayna o tuşların orda oluşuna vites tasarımına koltuklara baktığınızda sıradan bi C sınıf araç demeniz şaşırttı beni he bravoda içi süper fiatların içi felaket oluyor evo daki iç dizayn hiç bi B sınıfta yok ama buda bravoyla aynı değil yani
    Şu an yeni i30 dahil yeni focus yeni astra nın iç tasarımlarının hepsi de bu şekilde.Otoshow fuarında bu aracı incelemiştim.İç mekan kesinlikle ferah değil.

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Ben önden jetta ya benzettim... Bazı forumlarda ön ızgara için era benzetmesi yapılmış... Tasarım çok değişmemiş ancak artık melez tasarımlar var otomobil piyasasında. Her marka en çok tutulan beğenilen tasarımı kendi bünyesindeki araçlarda kullanıyor... Bugün Hyundai bayisine gittim elentra ve i30 u inceledim... i 30 un göstergeler punto evo ya benziyor... dış tip focus a benziyor... yani bundan dolayı fiatın bu tasarımına şaşmamak gerek...

Burak İLGAR
    brklgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 12

arkadaşlar ben tofaşta çalışıyorum,yeni linea banttan çıkmaya başladı.dışında değişenler plakalık bagal kapağına alındı,arka tampona nikelaj ve difüzör eklendi,ön tamponda komple makyajlandı,dışında başka değişen bir şey yok.aracın torpidosu dışında içinde değişen bir şey yok.ama eski lineayı beğenmeyen biri olarak eğer focus,jetta vb. araçlara binemiyorum diyen biri için bence çok ideal bi araba.ayrıca motor ve yürüyen aksamda eski linea ile aynı..

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı brklgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben tofaşta çalışıyorum,yeni linea banttan çıkmaya başladı.dışında değişenler plakalık bagal kapağına alındı,arka tampona nikelaj ve difüzör eklendi,ön tamponda komple makyajlandı,dışında başka değişen bir şey yok.aracın torpidosu dışında içinde değişen bir şey yok.ama eski lineayı beğenmeyen biri olarak eğer focus,jetta vb. araçlara binemiyorum diyen biri için bence çok ideal bi araba.ayrıca motor ve yürüyen aksamda eski linea ile aynı..
    Bu bahsettigin difuzor, egsoz beslemeli difuzor mu?

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Burak İLGAR
    brklgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsettigin difuzor, egsoz beslemeli difuzor mu?

Sent my GT-I9100 using
    hayır malesef değil..

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Aylar önce içine binip incelemiştim,iç mekan Evo ile aynı,dışında ufak tefek makyaj izleri olsada eskisinden farkı yok gibi,motorlarda aynı sayılır 1.6 105 HP dizel en güçlü seçeneği...

serkan serkan
    sekoli82_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı brklgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşım peki ne zaman bayilerde görürüz bu araçları...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon