Otomatik seçeneği tekrar satışa çıkacak mı? Asıl merak ettiğim bu açıkcası.
arkadaşlar bende lineanın iç dizaynını merak ediyorum yaklaşık 2 saat sonra tofaş fabrikada olacağım bi bakacam nasıl diye 2.cisi bazı arkadaşlar linea fluance den cok kötü veya daha kötü diye yorum yapmış benim kendi aracım punto evo şirket aracım fluance babamda da c4 var bu üç aracıda devamlı kullnıyorum. benim evo 2 sinide 5 katlaro ayrı ama fluance aracının kronik problemleri çok clio gibi içeri çok ses alıyor eksoz koruma sacı ha babam eksoza yapışıyor ve araç kamyon gibi ses çıkarıyor. aracım 10.000 de 3 defa eksoza yapıştı çözüm yok servise gidip lifte alacaklar düzeltecekler (saçmalık 2 defa gittim servise 3ncüde artık arcı lifte alamdan yerini öğrendim artık kendim elimle düzeltiyorum
) emniyet kemer bağlantısı bile ötüyor biri yan koluğa oturmassa tabi falan falan... citroene gelince dizayn olarak bende çok beğeniyorum ama kullanıma gelince direksiyon takoz gibi fluence bile ondan iyi diyebilirim çukurlarda sanki araç makaslı gibi hoplatıyor kullanımı çok rahatsız bence ille de punto sonuna kadar punto ( bravo kullanmadım o nedenle yanlış anlaşılmasın
) uzun oldu kusura bakmayın
"Yeni Linea" değil "hafif makyajlı Linea" deseler en azından hayal kırıklığı yaşatmazlardı.
Gerçekten de modifiye yapan herhangi bir yere götür aynısını yaptırırsın yani o kadar Basit ve gereksiz değişiklikler yapılmış; Hyundai Accent Era'ya benzetip mundar etmişler Linea'yı.
Linea hayranı değildim ama hiç olmazsa karakteri belliydi şimdi o da yok olmuş.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
arkadaşlar puntoyuda öyle yapmadı mı tamponlardaki siyahları çıkarttı yeni punto dedi bu startejiyle fıat çok kaybeder bence
Yeni lineanın ilk fotoğrafı ektedir arkadaşlar,
Not: Merak edenlere 1.6 otomatik vites seçeneği bulunacakmış.
Bugün İzmir'de Çeşme'de Lansman vardı.
Konu 1ocak2011 tarafından (17/04/2012 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
oo abi çeşmeye mi geldin?
haber etseydin keşke okul çıkışı ugrardım yanına
sevsinlar ya hiç bi değişiklik yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri