Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Cidden merakımdan ???

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ÇOK HAKLISIN, O ZAMAN FORUM YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE
    bana kalırsa piyasadaki en baba arabalardan bir tanesi. mesela geçenlerde bizim forumda okudum. neymiş bagaj içinde lamba yok lanet olsun, yok efendim bagajda tutamaç yeri yok lanet olsun. arkadaşım araba sadece bagajdaki lamba ve tutamaç değil ki. ama şunu bilmeyen cahiller var altındaki araba multijet motor avrupada 5 yıldız almış motor performans ve sağlamlık olarak sınıfındaki motorlardan açık önde giden bir motor. soruyorum puntoyu karalayan mahluklara motorda en ufak bir arıza çıkıyor mu tabi ki kesinlikle hayır.
    her aracın kendine göre kronik sorunları var. bunu kesinlikle unutmayın
    her arçata motor sesi var her araçta rüzgar sesi var her araçta ufak çaplı tıkırtılar var. var ha var... bu sorunları hiç yaşamaycağınız araç var mı ?
    ferrari diyorsun,bugatti diyorsun,porce diyosun bunların bile kendine göre kronik sorunları var. araba dediğin altı üstü üç beş kilo demir ve plastikten başka nedir ki be kardeşim. üç kuruş para veriyorsun en ufak bir şeyde mıy mıylanıyorsun ayıp ya.
    hocam şapka çıkarıyorum...

geçen hafta cuma günü bir öğretmen arkadaşım benim arabayı baya beğeniyordu. neyse bir kaç deneme turu falan verdim. hafta sonu fiyat araştırdık alacaktı ki akşam ayrılırken "BİZİM BİR DE FORUMUMUZ VAR ŞÖYLE SÜPER BÖYLE SÜPER GİR Bİ BAK İSTERSEN " dedim. demez olaydım , adam vazgeçmiş..

dün de "HOCAM SEN DE SAT KURTUL SİZİN FORUMDA HİÇ TE İYİ ŞEYLER YAZMIYOR" dedi.

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar simdi puntoyu karalayanlara şunu sölicem.

1. bazı arkadasların dedigi gibi cacık olmus 100 tl verip servise baktırmadan alınan puntodan deil mercedesten hayır gelmez.
    2.Bu araba gitmniyor diyen adamlar şakamı anlamıyorum bendede 1.4 fire 2010 evo vardı 170-180 yapıyodu zorlayınca ama araba zaten 80 bg bile değil 220 mi bekliyor alanlar mantık uyuşmazlıgı olan bi durum.
    3.Anahatarı ilk kendi takan sıfır puntoya binen veya hırpalanmamış punto alan herkezin reel hayatta %100 olumlu yorumları var.
    4.Kendi aracım diye demiyorum memnun olmasam tekrar 2012 evo almazdım. Şuanda aracıma focustan, fiestedan, inip binen arkadaşlarım böyle mükemmel estetik, spor bi araba yok bizimkiler araba deilmiş diyorlar.
    5.Puntoya parayı bas performans istiyorum diyosan al bakalım multiair 105 hp gidiyormu gitmiyormu gorsun alem, ne focus bırakıyorum ne başka bişi kopek gibi gidiyor aracım. Fiata ben resmen teşekkür ediyorum.
    6.Hız sabitleyici, yagmur sensoru, yokuş kalkış desteği, kumandadan bagaj cam kontrolu, viraj ici aydınlatma, gunduz varı, perde diz hava yastıgı, blue&me, skydome, hillholder, hi fi ses sistemi ve sayamadıgım bi cok özelliği ile başka marka arabaya biri fiyat çıkarsında görelim, bu arabadan inersem 60,000 tlden aşağı bu özellikleri bulamam.
    ayakta alkışlıyorum. alıntı yapma sebebim;

2. yazdıkların mubarek bizim forumda kimse 100 -110 la gitmiyor. herkes 180 - 190 yapıyor.

bir de 6. sıra ben bu aracı alırken bu parayla ancak DACİA SANDERO ya da ÖN CAMLARI BİLE MANUEL OLAN 206+ alabiliyordum ki bu özelliklerin hiç birisi yoktu. neyse ki BEĞENİLMEYEN FİAT bana tüm bu özellikleri DACİA SANDERO ile aynı paraya sundu. şükranlarımı iletiyorum İzmir BİRMOTA bana bu paraya böyle bir araç verdikleri için.
    Konu shellcininabisi tarafından (03/04/2012 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

kesinlikle kardeşim bana katılmana sevindim. aynen bende arabama her bindigimde bukadar özellige bu fiyata sahip oldugum için şanslı hissediyorum kendimi. aksi halde sıfır özellikte bi era, yada bakarken bile boş beleş oldugu belli 206ya binior olabilirdik. teşekkürler fiat.

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

ben puntodan önce palio kullanıyordum ve 4-5 yıldır teampalio forumunun üyesiyim oradada bütür şeyler var opelx forumununda üyesiyim oradada bütür şeyler var üretici ne yaparsa yapsın insan ogluna yaranamaz arkadaşlar bu böyle gelmiş böyle geçer
    adam sanki buntoya binmeden önce jaguara astonmartine biniyorduda puntoyu kötülüyor bıraksınlar bu işleri ya ozaman binme kardeşim albi akbil bütün otobüsler senin
    aracına bakarsan bag olur bakmazsan dag olur bakımını yapki şikayet olmasın
    bagajdaki lamba olayına gelincede dynamıc alsaydın kardeşim sen bunu tercih etmişsin neden yakınıyorsun dimi ama

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı teampalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben puntodan önce palio kullanıyordum ve 4-5 yıldır teampalio forumunun üyesiyim oradada bütür şeyler var opelx forumununda üyesiyim oradada bütür şeyler var üretici ne yaparsa yapsın insan ogluna yaranamaz arkadaşlar bu böyle gelmiş böyle geçer
    adam sanki buntoya binmeden önce jaguara astonmartine biniyorduda puntoyu kötülüyor bıraksınlar bu işleri ya ozaman binme kardeşim albi akbil bütün otobüsler senin
    aracına bakarsan bag olur bakmazsan dag olur bakımını yapki şikayet olmasın
    bagajdaki lamba olayına gelincede dynamıc alsaydın kardeşim sen bunu tercih etmişsin neden yakınıyorsun dimi ama
    aynen katılıyorum. bırak aston martini konusuo ya bu adamlar valla full punto bile gormemişlerdir konuşmak bedava

kuday soysal
    kuday. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 kb 1614
    Edilen teşekkür: 39

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi multiair 105 e bin o zaman
    bide hava filtresi taksak ne olur acaba

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hiç düşünmeden Honda alsın o zaman
    motor sesinde tartismasiz lider fiat 5silindir motorlardir bunu fanatik hondacilar bile kabul eder
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

1991 model benzinli mercedes 190 E ye binin,sonra 2011 punto ya binin...arada 20 sene var... sadece yol tutuşa bakın,viraj alışa bakın...diğer hiç bir şeye bakmayın....bence bazı markalar tüketicinin arzu ettiği hızda ilerlemiyor,yada bazı markalar 20 sene sonraki teknolojiyi satıyor.
    Konu levan34 tarafından (04/04/2012 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.

Yiğit TÜREN
    sharky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1991 model benzinli mercedes 190 E ye binin,sonra 2011 punto ya binin...arada 20 sene var... sadece yol tutuşa bakın,viraj alışa bakın...diğer hiç bir şeye bakmayın....bence bazı markalar tüketicinin arzu ettiği hızda ilerlemiyor,yada bazı markalar 20 sene sonraki teknolojiyi satıyor.
    Ama abi şimdi Fiat'ın o segmentte bi aracı yokki.. Eminim olsa gayet iyi olurdu.. Her marka için aynı bence bu olay Focus kullandık yıllarca mesela Focusla Mondeo arasında dağlar vardı.. Aynı şekil vw de kullandık Golfe Jettaya bak bide Passata..

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Sadece bu mesajı yazan arkadaşımın düşüncelerini okudum...Ben sizin gibi düşünmüyorum punto evomun yanında honda cr v de var bende ve bu grubunda forumuna üyeyim ama inanki o foruma çok ender giriyorum henüz toparlanma aşamasındalar ve bizim forumumuz gibi sıcak samimi değiller. düşüncelerini ortaya koymuyorlar tartışmıyorlar sonuç ise pek göremedim herkes kendi kafasına göre takılıyo bende doğal olarak girip bakmıyorum...Araçlarda tabiki sorunlar olacak herkesin beklentileri farklı aynı segmenttekilere ya da bir üst segmente bakarak yorum yapılması doğal çünkü puntolarda az paralara alınmıyor google a herhangi bir marka araştırması ile ilgili birşey yazılsa emin ol hep sıkıntılar yazılıyo biri memnunum diyo diğeri aman sakın almayın diyo...Bir örnek vereyim dün honda cr v nin muayene günüydü herşeyden geçti el freni bakan arkadaş tarafından iyi çekilmediği için zayıf bulundu ve bulunan değerler yeterli görülmedi ve geçemedi...Şimdi bunu foruma yaz ve cr v yi kötüle çok kolay iş bu doğal olarak almamak mı lazım tam bir günüme patladı git gel derken sıra bekle falan filan...bilmem anlatabildim mi?

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

yaptığın yorum ilginç mercedes başka bir klasman araç değil yaşam biçimi :
    Bugun dediğin o orabanın emsal 2012 modelleri 200binTL ile 650bin TL arasında

6 tane evo dynmc ile 17 tane dynmc arası kıyaslamana bayıldım mükemmel
    Bugun FİAT-Honda-Hyunda-KİA mercedes ayarında konforunda kalitesinde araç üretse 1 tane satamaz.Hyundai ix35 ve genesis i üretti satış rakamları ortada

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forum yoneticilerinin dikkatine diye baslamissin da, bu noktada ne gibi bir talebin var anlamadim?
    mesela şöyle konu başlığı açanların konusunu kaldırın : bir daha fıat mı asla, puntoyu sattım kurtuldum vs aklıma gelmeyen bu gibi başlıkları kaldırın. bu puntoya gerçekten çok haksızlık. mesela arkadışımız şöyle bir şey yazmış: benim arkadaşım araba alacaktı benim arabayı sürdü alacağım dedi sonra bizim foruma gir daha iyi bilgi alırsın foruma girdikten sonra dediği şu olmuş puntoyu sat kurtul demiş olacak iş değil hem de bizim foruma girdikten sonra bunları söylemiş.
    mesela bu konuyu açan arkadaş da güzel bir örnek konu da şöyle diyor iyiki forumu okumadan aracı almışım çünkü foruma girseydim aracı almayacaktım hatta parasının bir kısmını vermiştim foruma girdikten sonra paramı tekrar mı alsam diye düşündüm demiş. ayrıca şu foruma yeni katılan arkadaşlarımız arama motoruna punto nasıl bir araç dediğimizde arama motrunda asla punto almam gibi abuk subuk şeyler çıkıyor diyorlar hem de bizim forumda yazılı olan şeyler.
    başlıktaki amacım forum yöneticilerinin dikkatini bu yöne çekmek gerçekten de etkili olmuş en azından derdimi anlatabildim.
    sakın forum yöneticileri yanlış anlamsın gerçekten hepsi çok ilgililer her konuda yardımcı oluyorlar hatta özel telefonlarına kadar arayıp yardım isteye biliyoruz hepsi biribirinden değerli insanlar. sözüm dengesizce yazı yazanlara.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

sen bence bir stilo yu dene piyasada halen bu kalitede üretilen araç yok. değil 1991 le kıyaslamayı 2011 mercedesle kıyasla ... hem de her açıdan . yol tutuşu, konfor rahatlık,performans vs... kıyasla kıyaslaya bildiğin kadar araç yer uçağı
    al sana araba al sana kıyaslama
    kaputa beygir yok boğa var
    bu çok büyük bir iddia fıat stilo; mercedes,volsvogenin şu anda piyasada olan araçların yüzde 80 ninden daha kalitreli daha güçlü ve daha konforlu daha da sağlam istersen sen böyle bir araçla kıyasla derim.
    stilo da mercedes veya volsvogen gibi ünlü markaların amblemi olsaydı ve şu an piyasaya sürülseydi şu an o aracı parayla alamazdınız
    Konu ayaman tarafından (04/04/2012 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

mst mst
    N-ciniir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Ben de arabamdan memnunum (nazar değmesin Beğeni birazda beklentilerle alakalı. Sınıfının en dolu arabası sonuçta. bu fiyata dacia almaktansa yine olsa yine punto alırım..

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Ben punto almadan önce çok gezdim forumları. Her marka araca baktım desem yeridir. O çok sevilen çok sağlam denilen toyotaların hondaların vwlerin hatta mercedes bmwlerin bile kronik sorunları ve eksiklikleri var. Hele fransız grubunun sorunları direk at çöpe bu arabayı dedirten cinsten...

Sorun her arabada vardır az ya da çok... Biraz şans işidir çünkü ama biraz da kullanımla ilgilidir. Yani şu çok yanlış.. Atıyorum tamamen biri punto almış ufacık bi sorun yaşamış ben bi daha fiata binmem diyor? :confused: Sonra biri punto almaya niyetleniyor google da kronik sorunlar diye aratıyor bu yorumları bi okuyor benim için fiat bitti diyor...

Bu devirde full sorunsuz araba arayan araba alamaz... Şu arabayı seviyorum diyorsun bi araştırıyorsun saçma sapan sorunları var. Soğuyorsun araçtan. Böyle böyle binilecek araç kalmıyor. Bence önemli olan aracın sorun çıkarması değil zaten sorunlara üretilen çözümler...

Sent my Xperia Neo V using

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bence bir stilo yu dene piyasada halen bu kalitede üretilen araç yok. değil 1991 le kıyaslamayı 2011 mercedesle kıyasla ... hem de her açıdan . yol tutuşu, konfor rahatlık,performans vs... kıyasla kıyaslaya bildiğin kadar araç yer uçağı
    al sana araba al sana kıyaslama
    kaputa beygir yok boğa var
    bu çok büyük bir iddia fıat stilo; mercedes,volsvogenin şu anda piyasada olan araçların yüzde 80 ninden daha kalitreli daha güçlü ve daha konforlu daha da sağlam istersen sen böyle bir araçla kıyasla derim.
    stilo da mercedes veya volsvogen gibi ünlü markaların amblemi olsaydı ve şu an piyasaya sürülseydi şu an o aracı parayla alamazdınız
    mesut,sonunda bana stilo aldıracaksın
    bi tane buldum bile: Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 75624555

Furkan ozcnr
    oz.frkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 71

abartılıyor.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor sesinde tartismasiz lider fiat 5silindir motorlardir bunu fanatik hondacilar bile kabul eder
    Homurdanıp Gitmeyen Tosbağa dan bahsediyorsunuz sanırım 5 silindir 2.0 motor 156 beygir olan o araca dragda 4 boy attım crx ile ki crx 4 silindir 130 beygir...motor sesi güzel hocam hiçbir lafım yok gerçi ben vti sesi ile kesinlikle değişmem hocam italyanın konforu ve dizaynı, fransızın yakıtı, japonun motoru. bunu bilirim..hgt nin motoru gerçekten güzel ses yapıyor ama 2.0 motor 5 silindir araç olsun o kadar bea 2.2 vti prelude tavsiye ederim birde onu dinleyin..
    Konu tayfux tarafından (04/04/2012 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

Kaan Karabin
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Homurdanıp Gitmeyen Tosbağa dan bahsediyorsunuz sanırım 5 silindir 2.0 motor 156 beygir olan o araca dragda 4 boy attım crx ile ki crx 4 silindir 130 beygir...motor sesi güzel hocam hiçbir lafım yok gerçi ben vti sesi ile kesinlikle değişmem hocam italyanın konforu ve dizaynı, fransızın yakıtı, japonun motoru. bunu bilirim..hgt nin motoru gerçekten güzel ses yapıyor ama 2.0 motor 5 silindir araç olsun o kadar bea 2.2 vti prelude tavsiye ederim birde onu dinleyin..
    evet diğer adıda o

Allahtan atmosferikken dediğiniz gibi bir sonuc yasamadım. komple egzos ss son susturucu headers ve cai li vti ile yuruyodum her zmn derim HGT var HGT var bu arada bende chip filtre kat iptali ve son susturucu vardı egzosun gerisi orta sust falan hepsi orjinaldi
    Bravo HGTurbo
    Kaan

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet diğer adıda o

Allahtan atmosferikken dediğiniz gibi bir sonuc yasamadım. komple egzos ss son susturucu headers ve cai li vti ile yuruyodum her zmn derim HGT var HGT var bu arada bende chip filtre kat iptali ve son susturucu vardır egzosun gerisi orta sust falan hepsi orjinaldi
    gırtlak vti i bende elliyordum ama 400 den sonra yavaş yavaş arayı kapatıyordu..hgt yi süren arkadaş da tecrübeliydi elinden 106 gti saxo vts 405 mi16 gibi araçlar geçti..ama hondanon dökülen 90 model arabası gerçekten mükemmel ötesi bir performanstı arabayı gören bu ne ya getir şahin ile yarıştıralım falan diyorlardı ama gidince o moraran yüzlerini görmek beni acaip cezbediyordu..typer bile crx lere 0-400 de kolay kolay kafa koymak istemiyor km yarışına çağırıyor e tabi o da crx cilerin işine gelmiyor ama benim bildiğim tanıdığım o katagoride en iyi 0-400 aracı crx veya crx vtec dir..gerisini inan bana tanımam..

Kaan Karabin
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

gırtlak vti i bende elliyordum ama 400 den sonra yavaş yavaş arayı kapatıyordu..hgt yi süren arkadaş da tecrübeliydi elinden 106 gti saxo vts 405 mi16 gibi araçlar geçti..ama hondanon dökülen 90 model arabası gerçekten mükemmel ötesi bir performanstı arabayı gören bu ne ya getir şahin ile yarıştıralım falan diyorlardı ama gidince o moraran yüzlerini görmek beni acaip cezbediyordu..typer bile crx lere 0-400 de kolay kolay kafa koymak istemiyor km yarışına çağırıyor e tabi o da crx cilerin işine gelmiyor ama benim bildiğim tanıdığım o katagoride en iyi 0-400 aracı crx veya crx vtec dir..gerisini inan bana tanımam..
    ya zaten bi kere crx kg avantajı super yanlıs hatırlamıyosam 850kg muydu neydi. cok yakın arkadasım izmirde turboladı bide turboyken 10 kat daha zevkli oldu crx
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Yer imleri

Yer imleri