46 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Cidden merakımdan ???

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ÇOK HAKLISIN, O ZAMAN FORUM YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE
    bana kalırsa piyasadaki en baba arabalardan bir tanesi. mesela geçenlerde bizim forumda okudum. neymiş bagaj içinde lamba yok lanet olsun, yok efendim bagajda tutamaç yeri yok lanet olsun. arkadaşım araba sadece bagajdaki lamba ve tutamaç değil ki. ama şunu bilmeyen cahiller var altındaki araba multijet motor avrupada 5 yıldız almış motor performans ve sağlamlık olarak sınıfındaki motorlardan açık önde giden bir motor. soruyorum puntoyu karalayan mahluklara motorda en ufak bir arıza çıkıyor mu tabi ki kesinlikle hayır.
    her aracın kendine göre kronik sorunları var. bunu kesinlikle unutmayın
    her arçata motor sesi var her araçta rüzgar sesi var her araçta ufak çaplı tıkırtılar var. var ha var... bu sorunları hiç yaşamaycağınız araç var mı ?
    ferrari diyorsun,bugatti diyorsun,porce diyosun bunların bile kendine göre kronik sorunları var. araba dediğin altı üstü üç beş kilo demir ve plastikten başka nedir ki be kardeşim. üç kuruş para veriyorsun en ufak bir şeyde mıy mıylanıyorsun ayıp ya.
    hocam şapka çıkarıyorum...

geçen hafta cuma günü bir öğretmen arkadaşım benim arabayı baya beğeniyordu. neyse bir kaç deneme turu falan verdim. hafta sonu fiyat araştırdık alacaktı ki akşam ayrılırken "BİZİM BİR DE FORUMUMUZ VAR ŞÖYLE SÜPER BÖYLE SÜPER GİR Bİ BAK İSTERSEN " dedim. demez olaydım , adam vazgeçmiş..

dün de "HOCAM SEN DE SAT KURTUL SİZİN FORUMDA HİÇ TE İYİ ŞEYLER YAZMIYOR" dedi.

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar simdi puntoyu karalayanlara şunu sölicem.

1. bazı arkadasların dedigi gibi cacık olmus 100 tl verip servise baktırmadan alınan puntodan deil mercedesten hayır gelmez.
    2.Bu araba gitmniyor diyen adamlar şakamı anlamıyorum bendede 1.4 fire 2010 evo vardı 170-180 yapıyodu zorlayınca ama araba zaten 80 bg bile değil 220 mi bekliyor alanlar mantık uyuşmazlıgı olan bi durum.
    3.Anahatarı ilk kendi takan sıfır puntoya binen veya hırpalanmamış punto alan herkezin reel hayatta %100 olumlu yorumları var.
    4.Kendi aracım diye demiyorum memnun olmasam tekrar 2012 evo almazdım. Şuanda aracıma focustan, fiestedan, inip binen arkadaşlarım böyle mükemmel estetik, spor bi araba yok bizimkiler araba deilmiş diyorlar.
    5.Puntoya parayı bas performans istiyorum diyosan al bakalım multiair 105 hp gidiyormu gitmiyormu gorsun alem, ne focus bırakıyorum ne başka bişi kopek gibi gidiyor aracım. Fiata ben resmen teşekkür ediyorum.
    6.Hız sabitleyici, yagmur sensoru, yokuş kalkış desteği, kumandadan bagaj cam kontrolu, viraj ici aydınlatma, gunduz varı, perde diz hava yastıgı, blue&me, skydome, hillholder, hi fi ses sistemi ve sayamadıgım bi cok özelliği ile başka marka arabaya biri fiyat çıkarsında görelim, bu arabadan inersem 60,000 tlden aşağı bu özellikleri bulamam.
    ayakta alkışlıyorum. alıntı yapma sebebim;

2. yazdıkların mubarek bizim forumda kimse 100 -110 la gitmiyor. herkes 180 - 190 yapıyor.

bir de 6. sıra ben bu aracı alırken bu parayla ancak DACİA SANDERO ya da ÖN CAMLARI BİLE MANUEL OLAN 206+ alabiliyordum ki bu özelliklerin hiç birisi yoktu. neyse ki BEĞENİLMEYEN FİAT bana tüm bu özellikleri DACİA SANDERO ile aynı paraya sundu. şükranlarımı iletiyorum İzmir BİRMOTA bana bu paraya böyle bir araç verdikleri için.
    Konu shellcininabisi tarafından (03/04/2012 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yer imleri

Yer imleri