evet yine medyanın saçma yorumlaması ile yanlış anlaşılmış bir haber...
gerçekmi bilmiyorum tabii ancak B ehliyeti olanlar/alanlar için değişen birşey yok. B1i olan manuel kullanamaz diyor sadece. onada uygulamada ses çıkarmazlar bence. Haberdede yazıldığı gibi sadece otomatik vites kullanmak isteyenlerin manuel öğrenme zorunluluğunu ortadan kaldıran bir uygulama tasarısı. kimseye bir zararı yok...
o mantıkla herkes araba kullanmayı bilsin ehliyet alsın ozaman acil bi durumda herkesin arabaya ihtiyacı olabilir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Tabiki herkes ne kadar çok şey becerebilirse o kadar iyi olur toplum adına.Benim de temennim bu yöndedir.
Ama bu kesinlikle B1 ehiyetin gereksiz olduğunu ya da yanlış oladuğunu göstermiyor. Siz de belki böyle düşünmüyorsunuz, ama argüman olarak bu şekilde yazdığınız için biraz değişik olmuş![]()
Ehliyet Kursları bir kez daha kazanacak![]()
Saçma...
Yeniden ehiyet almayı mı planlıyorsunuz
B Sınıfı ehiyeti olanın zaten bu olayla ilgisi olmayacak.
Bunu anlamak gerçekten zor mu?
-------------------------------------------------------------------
""Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" derler ya konu o noktada şu an.
Arkadaşlardan bir tanesi tuttu "Burası türkiye kesin 2sinide aldıracaklar, parayı kıracaklar" diye kişisel yorumunu yapıştırdı panoya. Diğer arkadaşlar da basiretleri bağlanmışçasına, kanun bu olacakmışçasına devam ediyor bu mesajın üstüne
Konuya odaklanın arkadaşlar. Olayı bir algılamaya çalışın.
Konu celenlee tarafından (03/04/2012 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
o olay ayrı bi komedi. zaten hali hazırda 18 yaşını doldurmuş hemen hemen herkes ehliyet alabiliyor. yani ehliyet almak bi çok kişi için çocuk oyuncağı. Hele bide bunların bazıları bulunsun diye bişey bilmeyip/öğrenmeden alınca trafikte yaşanmadık olay kalmıyor.
o bu mantık baştan yanlış bence. ha alıcak olan gider yine B alır otomatikte kullanır manuelde, engelleyen yok.
ayrıca acil durumlar için taksi/polis/ambulans/itfaiye vs var
bence bu işe başta kurslar karşı çıkar, birde otomatik vites araç almaları gerekeceği içinyada yan koltuktaki hoca yapar vites değişimlerini çok eğlenceli olur heralde
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
haberi okumadım bile yalan dolan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri