selam dostlar bu gün sahibinden sitesine accent era için takas mesajı yazdım aracın sahibi bana daha önce kullandım puntodan çok kötü bir motoru var gitmiyor diye yazdı inanın utandım..
selam dostlar bu gün sahibinden sitesine accent era için takas mesajı yazdım aracın sahibi bana daha önce kullandım puntodan çok kötü bir motoru var gitmiyor diye yazdı inanın utandım..
utancak bişi yok era gidiyo da ne oluyo tipine baksın bi önce o araba...![]()
noone knows that except both of us
o utansın bence kurban olsun gp ya![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
era 1.5 mi? eğer öyleyse normal
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Araca değil motora laf atmış bence çokta haksız sayılmaz. Hep kıyasladığımız Opel corsalar dizel araçlarda punto ile aynı motoru kullanıyorlar ancak benzinli araçlarına bakarsanız 1.2 85 hp ve 1.4 100 hp lik gayet tatmin edici motorlara sahipler, fire motor az yakar diyoruz ama bahsettiğim motorların fabrika değerleri fire motordan fazla değil. Bence fiat puntoda fire motordan ve city direksiyondan vazgeçmeli.
1.4 olup starjette var 95 beygir
1.4 olup tjette var 120 beygir
alırken ne istediğimizi iyi bilmemiz lazım
hem az yaksın hem çok kaçsın olmuyor maalesef birisinden feragat etmemiz gerekli
fıre motor tamamiyle ekonomi için üretilmiş bir motor
kullanmayı bilirseniz ş.içinde 5 lt ile dolaşırsınız ortalamada
ama gidip accent le yürümeye kalkarsanız tabiki ağar kalırısınız
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
anlamak zor 1.4 motorlu araba yapıyorsun 8 valf koyuyorsun 77 beygir ben alırken bilmiyordum 220 ibre var dedim gider herhalde valla 1,2 16v paliom bile daha seriydi
Araştırmadan alırsanız öyle olur teknik özelliklerini inceler heralde alacak kişi
Performans isteyenler için 1,4 95 HP 6 vites ve 1,4 120 HP motor mevcut.
Bu 77 beygirlik motor şehir içi ve düşük yakıt tüketimi için üretilmiş bir motor. 1,6 110 HP gibi bi motor olsa bu sefer çok yakıyor diye dert yanacaz![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
era seri ama bi çoğunda turbo problem çıkarıyo, daha yeni değiştirdi arkadaşım 800tl masraf çıktı aracı 4000km küsürde. kronikmiş turbo problemi onlarda. e nolcak 110 hp araç dayanıyo turboya, sonra gümlüyo turbo değil mi![]()
Ya üstad yapma gözünü sevim ben o beğenilmeyen araçla baş aşağı meyilli bir yolda 210 u gördüm, düzde ise 190 lara kadar çok zorlanmadan çıkıyordu, nasıl oluyorda yüksek hızlara çıkamıyorsunuz şaşıyorumçoğu 1.6 araçlarla oyun oynardım, ya benim o ilk arabam 2.0 motormuş veya diğerleri araç kullanmasını bilmiyor demekki
Özgürlüğün Yolunu Aç...
abicim sen memnunmusun boşver başkasının dediğini nie utanasın şahinle puntoyu aynı sanan krolar var onları kafaya takarsan ohhoooo
TSİ Jetta.
maliyet için bildik motoru çok nokta enjeksiyona çevirip satıyorlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
suç bende fiat almayacaktım gittim yine aldım bir tane laguna 2 buldum göstereyim iyiyse onla takas etcem artık
GP benzinli 1070 Kg araba. Era gibi mi. ağırlık farkınıda gözönüne alın biraz. GP malzemesi sağlam 5 yıldızlı.
Kayınpederim şahinini satıp 1.5 era aldı. abs ve sürücü hava yastığı olan modelinden. Araç 110 bg. hopluyor dedi. Performans olarak süper ama güvenlik konusunda bence zayıf. İçini görmek için kapıyı bir açtım, sanki normal ev kapısı açıyormuşum gibi çok hafifti. Bagaj kapısıda aynı şekildeydi. Uzun lafın kısası utanılacak birşey yok. Onlar utansın![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri