utanılcak bir şey yok arkadaşım gp utanılcak bir araç değildir.
utanılcak bir şey yok arkadaşım gp utanılcak bir araç değildir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
walla bugun aracımı satın almaya gelen adamda varmıs accent 1,5 dizel puntonun yol tutusunu fıren sıstemını çok beğendı
1.4 fire kesinlikle performans motoru değildir. şehir içinde ise nerdeyse hiçbir benzinlinin yapamayacağı kadar düşük yakıt tüketmekte. bende bazen kızmıyo değilim kendime niye bunu aldık diye ama yakıt tüketimini düşününce huzura eriyorumşehir dışındaysa tüketim diğer benzinlilerle aynı hatta biraz fazla bile yakıyor bence.
son olarakta isyan ediyorum bu forumda fire motoru kötülemekle ilgili açılan bilmem kaçıncı başlık. lütfen kimse kusuruma bakmasın araç alırken kullanım amacınızı isteklerinizi düşünün teknik verilere bakın öyle araç alın. sonra gelip burda vay efendim gitmiyo beni ne arabalar tokatladı falan yazılıyor çok gereksiz başlıklar.
kimseyi kırmak istemedim ama bir değil iki değil...
performans istiyorsanız 16v modelleri tercih etmeniz gerekiyor.Bundan önceki aracım palio hl 1.6 16v 975kg 103 bg di tam bir performans canavarıydı ama çok yakıyordu.Fire'a geçtim gerçekten tüketim değerleri düşük tabiki bu benzin zamlarında çok düşük yakamıyor.Performans zaten beklemiyordum ama beklediğimden de iyi diyebilirim kasayı kaldırıyor ama uzun yolda sollamalarda problem olabilir sadece.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Şehir içerisinde kaç bin motor kullanacaksın kiÖnceki aracım 2000 motor 148 beygirdi, çok da seriydi fakat konforun gözüne kurban olayım, Punto'mdan çok memnunum..Ayrıca artık habire ceza kesiyorlar, hızın iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Konu Scottie tarafından (13/07/2011 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
kim ne derse desin..
(bkz:adam haklı beyler)
Keyif BMW'Dir...
Valla ben fire motordan memmunum ve Allah kısmet ederse 4 yıl daha kullanırım.185/65/15 takmadan önce rahatlıkla elde ettiğim 6.4 ortalamam vardı.(Müthiş bir değer)Şimdi 185/65/15 lastiklerle 7.2 litreyi bu hafta gördüm malesef.Ama inanın bu koca koca tekerleri eski 1.6 palioma taksaydım(gerçi çaurluktan girmez ama)km ye 35 kuruş yakardım.Çünkü orjinal lastiklerle bile 25 kuruş yakıyordu.
haletmişler. baya da gidiyor. yarış arabası sanıyorlar görüntüsünden dolayı.onun için bu haksızlıklar gp fire a.
bu motor ekonomi motoru bunu anlamayan dıngıllara cevap bile vermeyin.
Gezgin Gp.
Arkadaşlar araba hem az yaksın vede çok hızlı gitsin , bunlar ikisi bir arabada olmaz orta halli araçlarda . Bizim toplumumuzun gelir düzeyi düşük bu sebeble tasarruflu araçlar gerek bence birazda hız çok olmamakla birlikte bizim araçlarımızda bu tatmin etcek kadar yeter. Arkadaşlar biz yarışcı değiliz. Ama araçalrı normal kullanırsak bilinki tasarruflu.
Atilla bey puntolarda problem yok bunlar tasarruflu araçlar . Ama yinede başka bir araç seni yada beni geçer yanı araçın 90 bg yada 105 lık olması önemli değil bizim araçlarımız genelde tasarruflu hız tatmin edecek kadar fazla değil .
arkadaşlar bir önceki aracım hyundai getz' di, ondan öncede era kullanmıştım, motorları gerçekten çok iyiydi, son kullandığım getz 97 ps 1.4 16v motora sahipti ki harika bir performansı vardı, ne zaman bu aracı sattım ve uzun bir araştırma sonucumda aradığım araca kavuştum, bırakın motoru içine oturduğunuzda bile puntolardaki hava bir başka, malzeme kalitesi mükemmel, ayrıca dış gürünüşü getz ve eraya açık ara fark atar diyorum.
Ayrıca şunuda ekleyeyim o eracıyı bi gönder bakalım yanıma bi bakalım araba nasıl gidiyormuş, alsın boyunun ölçüsünü![]()
Konu asukasan tarafından (03/06/2011 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
performans isteyen binsin bir bakalım tjete
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bende yakıtından çok memnunum...aracımı alalı 4-5 ay oydu 125cc kymco scottorumla nerdeyse aynı yakıyor,motoruma binmiyorum artık garajda çürüyecek nerdeyse ondan korkuyorum![]()
eranın yanında gp tabikide gitmez gelir 1.4 16V benzinli motor veya 1.5 110 hp lik dizel motordun yanında 1.3 90 hp veya 1.4 77 hp vızz gelir![]()
evet ...pardon ya lpg li olduğunu söylemeyi unuttum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri