performans isteyen binsin bir bakalım tjete
Printable View
performans isteyen binsin bir bakalım tjete
Arkadaşlar araba hem az yaksın vede çok hızlı gitsin , bunlar ikisi bir arabada olmaz orta halli araçlarda . Bizim toplumumuzun gelir düzeyi düşük bu sebeble tasarruflu araçlar gerek bence birazda hız çok olmamakla birlikte bizim araçlarımızda bu tatmin etcek kadar yeter. Arkadaşlar biz yarışcı değiliz. Ama araçalrı normal kullanırsak bilinki tasarruflu.
bende yakıtından çok memnunum...aracımı alalı 4-5 ay oydu 125cc kymco scottorumla nerdeyse aynı yakıyor,motoruma binmiyorum artık garajda çürüyecek nerdeyse ondan korkuyorum:)
eranın yanında gp tabikide gitmez gelir 1.4 16V benzinli motor veya 1.5 110 hp lik dizel motordun yanında 1.3 90 hp veya 1.4 77 hp vızz gelir :)
evet ...pardon ya lpg li olduğunu söylemeyi unuttum:)
ya bence bu gitmiyor konusu biraz abartılıyor gibi. sonuçta kimse sürekli 150 - 160 larla gitmiyor değil mi? yoksa herkes gidiyor da bir ben mi 100 le gidiyorum ceza yemeyeyim diye
Arkadaş tek şeritli yolda 1,3 motorla araç sollarken güvenip te sollayabiliyorsan o arabanın performansı vardır derim ben. ha yok benim motorum 1,3 çıkma diye düşünen de yoktur sanırım
zaten burda 1.3 motoru küçümseyen olmadı sadece eranın motorunun yanında küçük kaldığını söyledik biri 15. 110 hp 235 tork biri 1.3 75 hp 195 tork veya 90 hp 200 tork ki bu motor eranın yanına bile yanaşamaz benzinliler içinde pek birşey diyemicem kullanmadım ama performans olarak 16v olduğu için 77 hpden iyidir diye düşünüyorum
yok hocam asıl forumdaki arkadaşlar beni yanlış anlamasın da birkaç gündür malum araba daha yeni sayılır ya birkaç arkadaşla ıslatma turlarına çıktık her defasında söylenen şu "bu 1,3 motor k. kaldıramaz" ondan daha bu gün sinirlendim şimdi üzerine böyle bir konu gelince öyle bir yorum çıktı :) kusuruma bakmayın. ama seviyorum ben evomu sağ ayağımın altındaki gücü hissedebiliyorum:thumbup1:
Fire motor Uzun ömürlü dayanıklı az yakar masraf çıkarmaz; eraya binmişin at arabasına binmişin arada bir fark yok bence....
punto euroncapdan 5 yıldız aldı her arabaya nasip olmaz ;)
Şehir içinde dakka başı ışık hızlanmak bir yana normal hareket halinde gidecek vakit bile yok :)
Otobanda zaten hız sınırı 120km :) her yerde radar ,mobesa kameralar ve polis :) Bassınlarda göreyim:)
Zaten Allah korusun 120 Km üsütünde hızla giden bir araçta kazayı düşünmek bile istemiyorum araç Maserati bile olsa boş kurtulmak oldukça zor ,
Yani bin güzel güzel derim :)
Utanılacak birşey yok yani.
1.6 multijet gelse ülkemize alırız anahtarlarını ama....
dingil dingil araçlarla kıyaslamazlar mı insan kafayı yiyo era ne imiş ya bırak bassın gitsin ama şöle bi tipine bak iki araç arasında uçurum var eğer sadece motor istiyosan iki tekere bincen bende 1.7 133 beygirlik reno flash vardı ama 130 geçemezdin çünkü yok tutuşu yoktu şimdi puntomla 150 giderken bile tık demiyo
95hp punto 0-100km 11.7 sn 110 luk era 12.7 sn
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar düşündüm biraz değiştirmeye gerek yok kullancam puntoyu.