doğru tercih :)
Printable View
Boşver kader utansın. Era gibi kaliten-tipin olacağına hız kurallarına uygun olarak paşa paşa seyret daha iyi. Hem ekonomi yaparsın hem de daha uzun yaşarsın. Acelesi olan da t-jet alsın:thumbup1:
hyundai var da fiat a mı laf atıyor? birde o kadar tasarruflu benzinli bir motora..kızman lazımdı :D
era nekadar yakıyor acaba?piyasada nerdeyse en az yakan bizim arabalar maşallah:)bu paraya en iyisi:)sıkma canını.geç olsun güç olmasın alırsın inş. istediğin arabayı.
hyundai era benzinlinin çok yaktığını duymuştum... bence zengin değilsek yakıt önemli... az yaksın ama varsın performansı olmasın... ben 100 ün üzerine çıkmadım çıkmam da...hem sürat iyi bişey değil,hem de yol yok zaten...
ben puntonun birtek direksıyonundan tırsıyorum..utandırırsa ordan..cıty dıreksıyon kutusu mıl vs sorunları.....
bugun 3. viteste 125 yaptı...performasla ılgılı sıkıntım yok...kalkıslarda ağır kalsa da sonra iyi.....oncekı 1,6 corollamı aratmıyor
1.4 olup starjette var 95 beygir
1.4 olup tjette var 120 beygir
alırken ne istediğimizi iyi bilmemiz lazım
hem az yaksın hem çok kaçsın olmuyor maalesef birisinden feragat etmemiz gerekli
fıre motor tamamiyle ekonomi için üretilmiş bir motor
kullanmayı bilirseniz ş.içinde 5 lt ile dolaşırsınız ortalamada
ama gidip accent le yürümeye kalkarsanız tabiki ağar kalırısınız
şaka falan heralde şimdide bu hyundaiciler cıktı basımıza :D yahu o eranın tek rakibi var oda symbol.albea bile cok daha guzel bir araç.kaldıki punto peeh :D
arkadaş geçen gün hundai accent blue nun tanıtımını izledim
ceo su çıktı konuşma yaptı ve aynen söylediği cümle şu
accenti artık taksi imajından kurtarmamız lazım
hiç olmassa bizim araçlar tek tük olsada taksi piyasasın da değil
Atilla bey puntolarda problem yok bunlar tasarruflu araçlar . Ama yinede başka bir araç seni yada beni geçer yanı araçın 90 bg yada 105 lık olması önemli değil bizim araçlarımız genelde tasarruflu hız tatmin edecek kadar fazla değil .
Ağzı olan konuşuyor işte.
utanmaya gerek yok puntonun kalitesi eraya fark atıyor.motor tasarruf odaklı performans değil bunu unutmayın
ayrıca oyle bir kanı olusmuski sanki era'nın v6 motoru var yanii :D
Aracı pazartesi aldım ama 5 gündür tez hazırladığımdan daha kapısını açıp oturamamıştım sabah 2 saat çıktım, dolaştım biraz usta bir şoför olmamama rağmen dikkatimi çeken şeyler oldu.
- Kesinlikle acemi şoförüm bunun farkındayım o yüzden hızla falan işim olmaz en azından şu aşamada.
- İlk kez e-5'e çıktım orta şeride geçmeyi gözüm kesmedi herkesin sinyal falan vermeden şerit değiştirdiğini görünce zaten Haliç köprüsünden girip çağlayandan çıkacaktım o 4. vites 90'a kadar çıktım.
- Bilmiyorum sizde de öyle mi ama daha önce memlekette kartal - clio vs. kullandım kartalın debriyajı yukarıya çok yakın kavrıyordu, clio nispteden daha ortada ama punto 1 cm ayağımı kaldırmadan araba hareketleniyor. Otoparkta farkettim bunu ve trafik olan yerlerde dikkat ettim çünkü milim kaldırsam araba hareketleniyor. Ya araç durur ya da kontrol edemem öndekine vururum diye dikkkat etmeye çalıştım. Gerçi Çağlayandan dönünce Kasımpaşa içinde trafik vardı altta debriyaj çok iyi oluyor sadece 1 cm ayağımı kaldırarak yaklaşık 1-2 metre gitmem gereken yerlerde yavaş yavaş gaza basmadan dahi ilerledim.
- Birisi bana şu yol bilgisayarını mutlaka anlatsın. Menüye falan bastım bir şey çıktı ama yakıt tüketimidir kaç km yol yapmışım falan göremiyorum, kurcaladım biraz ama pek üstüne düşmedim.
- Acemi şoför için olabilecek en kötü şey oldu, bizim burda Kulaksıza (bilenler anlayacaktır dediğim yeri) çıkarken çok dik bi yokuş vardır Zindanarkası - Kulaksız arası 100 metre ama kaptırdın mı çıkarsın, durursan baya zor olur kalkması ve 2 araba yanyana anca geçer. Tam yokuşun ortasına yaklaşmıştım ki karşıdan otobüs geldi ve durmadı! O durmadığı için mecbur hafif sağa yanaşıp ben durmak zorunda kaldım. Öyle dik bir yokuşta arkama çok yaklaşan taksiciye de bayağı bir sövdüm. Neyse otobüs geçince dedim bu araba burdan zor kalkar tek çare el freni. El frensiz kalmak ne kadarlık şoför olursanız olun çok zordur orda. El freniyle kalktım ama en azından aracı durdurmadığım için kendime biraz daha güvenim geldi. =)
era seri ama bi çoğunda turbo problem çıkarıyo, daha yeni değiştirdi arkadaşım 800tl masraf çıktı aracı 4000km küsürde. kronikmiş turbo problemi onlarda. e nolcak 110 hp araç dayanıyo turboya, sonra gümlüyo turbo değil mi :)
erada şekil bile yok az yaksa ne olur hele birde trafikte diklenen era görmeyim bundan sonra ...sorum olacak yol bil nasıl sıfırlanır?bulamadım