Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arcım evo dualogic eşim araba kullanmayı bu araçta öğrendii 1 kez bile geri kaymadı araç

3-4 sn araç kayma yapmıyor.belli bir eğimin altında hillholder devreye girmiyor o eğimde de zaten araç kaymıyor.S&S devredeyken hill holder geç devreye giriyor.S&S çaılışırsa frenden ayağınızı çekmeden vitese dokunun araç çalişsin önce hillholder devreye girer
Sanırım benim aradığım cevap bu, zaten bu tarz birşey olacağını biliyordum ancak tecrübe eden birisinden tam cevap almak istiyordum. S&S açık olduğu için ve ben henüz fazla bilgi sahibi olmadığım için freni bıraktığımda S&S devreden çıkıyor, ben gaza geçtiğim sırada ise ufak bir kayma yapıyordu, sanırım bu yüzden benim beklediğim sonucu alamıyordum. Bugün eve gittiğimde otoparkın yokuşunda bir çok kez deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Aslında benim için hiç problem değil çünkü geriye çok uzun kaydırmadan aracı sürebiliyorum uzun yıllardır. Bu benim için bir avantaj fakat eşimde kullanacağı için benim soru işaretim onun için, ne olursa olsun az araç kullanmış birisi için geriye kayması heyecan ve ani tepkiler getireceğinden yanlış hareketlerde bulunması normal olacaktır.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.