üstüne basa basa neden uzak dur dediniz diye size sormamın nedeni buydu.Tam tahmin ettiğim gibi 2 ihtimal düşünmüştüm ya ilk nesil dualogic kullanmişsinizdir yada hiç kullanmamişsinizdir.Siz hayatınızda hiç dualogic vites kullanmamişsiniz bile.benzer bir sistem olan easytroniği kullanarak sağdan soldan duyma bilgilerle konuyla ilgili bilginiz olmadan bir kişiyi almak istediği bir üründen vazgeçirebilecek bir yorum yazıyorsunuz.
opel bayisinin kendi sakın easytronik alma yarıotom tercih etçeksen dualogic al en kaliteli ve sorunsuz yarı otm odur demişti.
ilk nesil dualogiclerde hill holder,ASR,MSR gibi donanımlar yok orçun beyede anlattığım gibi geri kaçma patinaja düşme gibi bir sürü sıkıntısı vardı.yazılımsal güncellemler olabileceği en idaal hale getirdi
6-7 yaşında 4.el 280binde puntoya binen adam evoların direksiyonu bozuk diyorhayatında evo yu en yakın sokakta yanından geçerken görmüş.Ama kalkmış evoların direksiyonu bozuk city var city diye yırtınıyorrrr........
İnsanlar da bu yazılara ciddiyet verip planlarından vazgeçiyor.
bu tür yorumlarda şöyle İMİŞ böyle İMİş şeklindeki yorumları kesinmiş gibi aktarmak buradan faydalanmak isteyen kişilere zarar verebilir
Yeni nesil 6 ileri WW nun yeni golflerin otomatikleri hariç 10lt/100km nin altında yakmaz tam otomatikler kendi kullandığım araçlar
2012 mode otm i20 10-14 lt arası
2011 fiesta otm 12-15-18 aralığında
2012 otm cvrlt aveo classic 15lt/100km
3 arabada 4 ileri tam otm.evo dualogicler şehir içi 7-8lt/100 km yakıyor
%40-%100 arası yakıt sarfiyatı farkı var benim okadar param yok
Konu since1453 tarafından (29/03/2012 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.
kıvanc kardesımın yazdıklarına altına ımzamı atarım.bızım forumda
1. 1.4 77 bg demıyeceksın
2. duolocig demiyeceksın
cunku atıp tutmayı cok seven arkadaslarımız var kıvanc kardesımın yazdıklarına ılaveten bende aracı alırken cok suphelıydım ama sımdı ıyıkı almısım dıyorum alınabılecek elektronık donanımların cogu var.sız aracı bır deneyın ondan sonra karar verın gerı kaydırıyor, cok yakıt tuketıyor,gıtmıyo gıbı laflar eden olacaktır aldırmayın ızmırdekı arkadaslar bılırler benım arabanın nasıl gıttıgını.yakıt konusuna gelınce hafta sonu 90/110 km arası kullandım 15 dakkika once arabadan ındım ortalama 6.8 di.ılk baslarda alısamazsınız alıstımı bırakamazsınız![]()
Bu arada dün aracım rot u bozukmu diye gene test edeyim dedim baktım fiestalı bi kız yan yana geçerken camı açtı içi kırmızımı dedi yok bordo dedimclio hb varmış satmış fiesta almış sıfır pişman olmuş punto hayranıymış kaça aldın ne güzel bimlemle inceleyebilirmiyim bile dedi acelem var diyerek gittim bence evo ların hayranı çok dün bu çok hoşuma gitti, demek bu kırmızı iç dizayn bukadar önemli keşke yeni puntodada kırmızı olsa
evet 508 süper araç bende test etmiştim![]()
walla bulent kardeşim
-ralli plotu değilim otobanda 120-130 km yi rahat görüyor 140 ı gördüm üstüne basmadım bana yetermi yeter.fazlasını isteyen beni tatmin etmedi diyenin aklından şüphe ederim neden 77 beygir aldın diye
-fire da hantallık varmı dersen var.ama yüksek devirde gaz verdinmi araç kendini topluyor.95 beygir multijete kafa tutarmı hayır tutamaz.zaten 95 beygir multijete kafa tutar sandım aldım pişmanım diyen salaktır.salak ağir tabir aba turbosu olan 95 beygirin performansını beklemek biraz kabiliyet ister
-dualogic mükemmel bir vites mi hayır yeterlimi dersen fazlasıyla.bluemotion ve ww nun yeni otm vitesleri hariç en yakın rakibi ne göre en az %30 tasaruflu.
-hem otm kullanıcam istanbulda debriyaj derdinden kurtulucam hemde istanbulda 7,7lt/100 km ortalamda gidicem
-tam otm güzelmi derseniz güzel ama hep diyorum aveo ve yeni kasa fiestaların otmatik vitesi 4 ileri vites yakıtı kullanmıyor içiyor.İ20 5 ileri konfor olarak 1 boy daha ileri ama +%30-%40 yakıt sarfiyatı var.ve yol tutşu+donanım olarak evoya yanaşamıyor bile
ikisi arasında seçim yapacak olursan arasındaki en belirgin özellik pop paketinde iç görünüm grande punto görünümünde, esay paketinde ise punto evo görünümde. onun haricinde
-elektrikli ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları
-gövde rengi kapı kolları
-koyu zeminli ön farlar
-15'' alaşımlı jantlar
-deri direksiyon ve vites topuzu
-asimetrik katlanan arka koltuklar
-viraj içini aydınlatan ön sis farları ekstra olarak araçta olacak.
yakıt konusunda katalog değerlerine bakacak olursanız
şehiriçi - 6,7
şehirdışı - 4,6
ortalama - 5,4
düz viteslere göre daha avantajlı
Eşe alınacaksa dualogic en iyi seçim olacaktır. Dualogic kullanıyorum 1.5 yıldır ve tık yok... İknci el almayacağınıza göre garantiyi uzatıp paşa paşa binin. Fakat donanım olarak lounge öneriyorum.... Madem koç gibi indiriminiz de var. Digital klimalı ve bol hava yastıklı bir lounge alın yakışır...
Ben Pop paketinde aracın içinin Grande Punto giib olduğunu bilmiyordum, bana da kimse söylemedi. Hay Allah. Ama ben böyle istemiyorum ki, Evo içi olsun istiyorum, sıfır diye alıp eski aracın içini kullanmak mantıklı glemiyor. O zaman ben bir müşteri temsilcisi ile görüşeyim tekrar.
Arkadaşlar bunu doğru bilen varmı? Yani gerçek mi? Hiç biryerde bulamadım.
forumdaki konumuz duruyor https://forum.grandepuntotr.com/gene...-bir-ilan.html
fakat sahibinden.com da ki ilan yayında değil. gerçekten çok ilginçti. dış evo içi gp idi fotoğraflara göre.
orçun kardeşim eşinizin de kullanacağını düşünerek alacaksanız dualogic punto almayın.
çünkü hem bağımlılık yapacak ve sürekli siz kullanacaksınız bu durumda eşinizin kullanmasına fırsat kalmayacak hemde bir yerine bir şey olur diye kıyamayıp eşinizin kullanmasına izin vermeyeceksiniz.
nerden mi biliyorum eşim duymasın ama tecrübeyle sabit tıpkı bizde olduğu gibi![]()
Konu egzo-evo tarafından (27/03/2012 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri