dualogic auto6r easytronic gibi yarı otomatik şanzımanlara hiç bulaşmayın derim...
dualogic auto6r easytronic gibi yarı otomatik şanzımanlara hiç bulaşmayın derim...
Keyif BMW'Dir...
serhat bey dualogic e bulaşmayın lafını sizdden sürekli duyuyorum.yanlış anlamassanız size 1-2 soru sorucam içtenlikle cevaplarsanız sevinirim
1)daha önce dualogic vites kullandınız mı ?
2)dualogic kullandıysanız modeli neydi ve o araç sıfır mıydı ?
3)neden bulaşmayın ?
soruları sormamım nedeni size ceap verebilmek yada sizden birşeyler öğrenebilmek
kullanmadım ama aynı mantık easytronik kullandım
yarı otomatik şanzımanların arızaları malum...ayrıca en ufak trafikte robot arızası vs verdiğini birçok forumdan duydum... opelin şanzımanından neler yaşatabileceğini gördüm...bir şanzıman robotu 2.5-3 bin lira....
yarı otomatik şanzımanlar maliyeti düşük olduğu için tercih ediliyor firmalar tarafından...yoksa tam otomatik veya çift kavramalı şanzımanın yanından bile geçemez bu yarı otomatikler...
Keyif BMW'Dir...
üstüne basa basa neden uzak dur dediniz diye size sormamın nedeni buydu.Tam tahmin ettiğim gibi 2 ihtimal düşünmüştüm ya ilk nesil dualogic kullanmişsinizdir yada hiç kullanmamişsinizdir.Siz hayatınızda hiç dualogic vites kullanmamişsiniz bile.benzer bir sistem olan easytroniği kullanarak sağdan soldan duyma bilgilerle konuyla ilgili bilginiz olmadan bir kişiyi almak istediği bir üründen vazgeçirebilecek bir yorum yazıyorsunuz.
opel bayisinin kendi sakın easytronik alma yarıotom tercih etçeksen dualogic al en kaliteli ve sorunsuz yarı otm odur demişti.
ilk nesil dualogiclerde hill holder,ASR,MSR gibi donanımlar yok orçun beyede anlattığım gibi geri kaçma patinaja düşme gibi bir sürü sıkıntısı vardı.yazılımsal güncellemler olabileceği en idaal hale getirdi
6-7 yaşında 4.el 280binde puntoya binen adam evoların direksiyonu bozuk diyorhayatında evo yu en yakın sokakta yanından geçerken görmüş.Ama kalkmış evoların direksiyonu bozuk city var city diye yırtınıyorrrr........
İnsanlar da bu yazılara ciddiyet verip planlarından vazgeçiyor.
bu tür yorumlarda şöyle İMİŞ böyle İMİş şeklindeki yorumları kesinmiş gibi aktarmak buradan faydalanmak isteyen kişilere zarar verebilir
Yeni nesil 6 ileri WW nun yeni golflerin otomatikleri hariç 10lt/100km nin altında yakmaz tam otomatikler kendi kullandığım araçlar
2012 mode otm i20 10-14 lt arası
2011 fiesta otm 12-15-18 aralığında
2012 otm cvrlt aveo classic 15lt/100km
3 arabada 4 ileri tam otm.evo dualogicler şehir içi 7-8lt/100 km yakıyor
%40-%100 arası yakıt sarfiyatı farkı var benim okadar param yok
Konu since1453 tarafından (29/03/2012 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.
Bu arada dün aracım rot u bozukmu diye gene test edeyim dedim baktım fiestalı bi kız yan yana geçerken camı açtı içi kırmızımı dedi yok bordo dedimclio hb varmış satmış fiesta almış sıfır pişman olmuş punto hayranıymış kaça aldın ne güzel bimlemle inceleyebilirmiyim bile dedi acelem var diyerek gittim bence evo ların hayranı çok dün bu çok hoşuma gitti, demek bu kırmızı iç dizayn bukadar önemli keşke yeni puntodada kırmızı olsa
evet 508 süper araç bende test etmiştim![]()
onur kardeşim 508-C5-golf-A4 bu araçlara parası yeten insan zaten ne i20ye ne fiestaya ne puntoya nede evoya araba diye bakmaz
istanbulda oturuyorsan buyur gel benim dualogic ile 1-2 tur atşaka biryana sen denemişsindir büyük ihtimal
Sadece şunu söyliyim eşim ilkez bu aracı kullandı araba kullanmayı bu araçta öğreniyor ve hiç zorlanmadı bu bile dualogic vitesin kullanımı rahat olduğunu ispatlar
ne yalan söyleyeyim benim maddi durumum o saydıklarına da yeter (biraz kemer sıkınca) ama yine de punto'ya biniyorum çünkü ihtiyaçlarımı (psikolojik ve fiziksel olarak) fazlası ile görüyor, gerek duymuyorum o kadar lüks ve dolu araca binmeye, tercih meselesi yani lükse düşkün olsam fazlasını istesem alırdım.
mesela gömlek 20 liraya da var 100 liraya da ama ben 30-40 liraya alıyorum çünkü şıklık ihtiyacımı (psikolojik) ve giyinme ihtiyacımı (fiziksel) karşılamaya yetiyor![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri