kıvanç kardeşim s&s devredeyken motor durduğunda vitese dokunmak vitesi düzden otomatiğe otamatikten düze almıyor veya vitesi arttırıp azaltmıyor motoru çalıştırarak 1.viteste harekete hazır hale getiriyor öyle mi?
Printable View
Nacizane cevap vermeye çalışayım;
Denediğim kadarı ile vitesi manuele almak için 1 kere sola doğru çektirip bırakmak gerekiyor. Bizim tekrar start verebilmemiz için 1 kere yukarıya veya aşağıya doğru ittirmemiz gerekli. Yani bu işlem sırasında vites manuele geçmiyor olması lazım.
Benim dünkü 30km lik sürüş deneyimimde gördüğüm buydu.
Hayırlı olsun, Özünde güzel ama çok sesli bir araba evo:), 4000 km de başladı benim sesler, gıcırtılar, vs..
Beninki Evo değil ama yeni punto. :)
İnşallah benimkinde ses yapmaz, en nefret ettiğim şey.
Şu ana kadar bir çok özelliği 2010 yeni kasa polo'dan çok çok daha iyi gözüküyor benim gözümde. Fakat 2010 model 33000km deki tertemiz baktığım polom da en ufak bir ses, tıkırtı dahi yok. Umarım bu araçta da bu şekilde olmaz, eğer olursa ne yaparım bilmiyorum. :)
Benim için çok önemli olduğu için bir süredir hillholder özelliğini test ediyorum. Öncelikle Lancia Delta kullanmış birisi olduğumu söyleyim, yani bu özelliğin ne zaman devreye girmesi gerektiğini biliyorum. Ancak bu araçta baya bir yokuş gerekiyor aletin devreye girmesi için, bu gerçekten fabrikasyon verisi midir bilemem ama, arabanın freni bıraktığında kaymaması gerektiğini hissettiğim yerlerde maalesef kayıyor. Acaba herkeste böyle mi diyerek ufak bir soru sormak istiyorum. Ancak nasıl anlatabilirim o yokuşu hiç bilemiyorum.
Aynen bizde de öyle. Hafif yokuşta devreye girmiyor hillholder. %5'ten fazla eğim olması gerekiyor.
2 haftadır dualogic kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim, umarımda görmem :) bende çekinmiştim alırken ama istanbul trafiğinde müthiş bir kolaylık sağlıyor. gram yorulmadan evime varıyorum :) ayrıca sollama yapıcakken gazı köklersen otomatik olarak vites düşürüp yüksek devirli kullanmana imkan sağlıyor.. akıllı meret :)
Hoşgeldin köpüklü direksiyon altı gıcırdama sesi. 450km de başladı bizimkide, demekki farketmiyor GP-Evo-Yeni Punto. Neyse gidip yaptıralım bir ara. :D
Bu arada bu sabah ki yakıt değerim:
https://f1204.hizliresim.com/w/k/4k3uz.jpg
https://f1204.hizliresim.com/w/k/4k3v9.jpg
Çoğu trafik, aşağı yukarı 40km lik yolu 5.8lt ortalama ile gelmişim. Muazzam bir ortalama bence.