çok geçmiş olsun. böyle işlerle ugraşanların daha beteri başlarına gelsin bende böyle beddua ediyorum......
Aykut büyük geçmiş olsun kardeşim.. Bu tip insan görünümlü öküzler maalesef her yerde.. Eski puntom arkadaşın evinin karşısındaki binanın girişinde park halindeydi tavanına basıp hırsızlık girişimi vardı tavanda göçükler vardı vakumla düzeldi.. ama senin boyada kalktıysa problem gerçekten.. Ne desek boş umarım en kısa zamanda en az kayıpla çözülür işin..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
çok gecmıs olsun cok...
Aykut çok geçmiş olsun kardeşim. Gaziemir'de Dr. Vinly var. Benimde stop lambasının altını mahallede çocuklar oynarken oyuncakları ile vurup çökertmişti. Boyaya bile gerek kalmadan hallettiler. Bir görüş istersen. Orada Volkan Bey var. Yardımcı olacaktır.
Aykut geçmiş olsun. mini onarım yapan yerlerle irtibata geçersen boyatmadan düzeltebilirr.
Serefsiz cok abi arabam caliniodu benimde ne geciyor insanlarin eline anlamadim gitti
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044279,28.984138
Çok Geçmiş Olsun Kardeşim
ya bu tarz insanlara söylencek sözü gec atılacak dayak bile gereksiz olur . 2012 nin türkiyesi ....
Geçmiş olsun bunların sonları bir tükenmedi , hele birde baştan sona kadar anahtar takanlar yok mu........
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
çok geçmiş olsun
tamam abi bekliyorum senden haber
zaten şu 1*2 hafta çok yogunum pek zaman ayırabilceğimi sanmıyorum heleki 3 gün boyada kalıcak derlerse,kendi açımdan,o iş yaş.
Hiç sorma abi,oturdugum semt buca,itin kopugun mekanı. Tamda evimin önü park ve banklar anne babamın yatak odasının orda,sopalamadıgımız çocuk kalmadı burda içip içip gecenin yarısı küfür edenler mi arasın. Her arabadan inişimde yandan yandan bakmalar böle,kesin bu itlerden biri yaptıda.... neyse..
edit: Sizinde plaka "D" ile başlıyor bucadasınız sanırım,az çok tipleri tahmin edersin.
Bugün dıştan bi yıkadım güzelce,renk atması çok gözre batıyogöçüğünü geçtimde fırçayla boyar gibi boyama imkanımız olsa keşke
teşekkür ederim ablacım,netten hemen araştırıyorum senin referansın yeterlidir yer için. Ama bir üsttede yazdıgım gibi,göçükten çok renk atması gözüme çok batıyo,resmen 4 kat gözüküyorsiyah,beyaz,açık gri ve aracın esas rengi en üstte
Konu aykut_1914 tarafından (24/03/2012 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun, aynı dert bende de var. Misafirliğe gittiğimde arabanın üstüne kurşun çekirdeği olduğunu düşündüğüm birşey düşmüş yada biri ucu sivri bişeyle vurmuş. Bende de boya kat kat gözüküyordu ve çatlamıştı, nerdeyse tavanı delecekmiş her neyseAcayip canım sıkılmıştı autoking'e gittim ama tavanın yarısının boyanması gerektiğini sölediler bende boyatmadım. Sonra boyalar dökülmeye başladı o kısımda, bende üzerine bir küçük metal 10 kuruş kadar nazar boncuğu stickeri yapıştırdım. Hem nazardan koruyor diye düşünüyorum
hemde çukuru kapadı ama tabi her arabaya binerken gözüme batıyor. Çok can sıkıcı bir durum ama yapıcak bişey yok. Çok bekletme bence boya atmaya başlamasın. Benim resimlerde bunlar;
buda fenaymış ya geçmiş olsun,sticker aslında benimde aklıma geldi en temiz çözüm olur sanırım. Benim tam o sizin ortaya koydugunuz fotodaki şeridin üstünde,sanki anahtarla biri fırlattırmış gibi,orayada ne yapıştırılır ki..
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, sinirlenmemek elde değil doğal olarak ortada bir gerçek var sonuçta bir arkadaşın dediği gibi bu sıkıntı giderilir. Banada çekiç vurulması gibi geldi aracınıza kıskançlık değil sanki birinin bam teline basılmışta hıncını çıkarmış görüntüsü var rastgele bir anda kimse görmeden yapılmış bir hareket ya aracınızı olduğu yerden kaldırın başka bir yere park edin derim ben...
memlekette o......ç..... ganımet gıbı cekemeyen p.. ın bırı yapmıstır.ınsallah ufak hasardan yaptırırsın kardesım.gecmıs olsun..
geçmiş olsun Aykut.. memlekette ........ çok
Sinir olmamak mümkün değil.Herhalde bu zararı verirken o iti yakalasam olacaklar dan korkarım...kesin hapse girerim...geçmiş olsun Allah beterinden korusun...o şeref yoksunu yaratığında biyerlerini ezseler, kazısalar...
Dostum geçmiş olsun , hiç sıkma canını her ne şekilde çözeceksen sticker düzeltme boya vs.. güzelce saat tarihin belli olduğu her açıdan 3-4 fotoğrafını çek tab ettir. ruhsata koy. zor duruma düşürmesin seni.
bunu ş..efsizler kıskançlık yada çekememe yüzünden yaparlar... ülkemizde bolca türevi olan bu haysiyetsizlerin boydan boya çizme, lastik indirme gibi çeşitleri de mevcut malesef...
çok geçmiş olsun allah beterin korusun
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Çok geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri