hayırlı olsun...![]()
hayırlı olsun...![]()
Sağol femoli. Dediğin gibi, daha birkaç hafta önce cam tavan yolları tertemiz yapıldı, gres ile yağlandı ama şimdi her yeri toz içinde. Evde WD40 vardı, deneyelim bakalım.
Mete hayırlı olsun.Umarım bir problem çıkarmaz...
Teşekkür ederim arkadaşlar,sağolun.Yarın ilk işim foto eklemek olacak.Bugün tüm günümü serviste geçirdiğim için fırsat bulamadım.Servistekilerde beğendi ve işçiliği gayet iyi buldu.(bu arada servise gidiş sebebim klima çalışırken ıslığa benzeyen bir sesin oluşuydu ama henüz sorun çözülmedi)
Uzman arkadaşımın söyledikleri kısmen doğru olabilir tabi ancak emniyet kemerini bile doğru dürüst takmadığımız düşünülürse(kendi adıma konuşuyorum) taklaya göre hesap kitap yapmak biraz uç geliyor bana.Kaldıki yaptırmadan önce servisime danıştım,yaptırdıktan sonrada 2 servise gösterdim hepside olumlu baktılar.İşçilik çok önemli bu işte, uzmanı yaparsa ses olmaz.Aracın dengesini bozabileceği düşüncesine ise hiç katılmıyorum.Bizim araçlarımız öyle 800 kg lık araç değilki hemen dengesi bozulsun.Bende daha önce clio hb vardı uzun yolda camları açmak bile arabayı sarsıyordu.Bu ööle diil.Saygılar..
servıstekıler begendı, senınde içine yattımı arkadaşim işçilıkte temız yapılmışsa tamam hayrını gör boş ver fızık kurallarını ona bakarsan takılan ek body kıtlerde ve vs.vs modıfler aracların ayrodınamıgını bozar bence
abi artık su fotoları koybe merak ettim nasıl birşey
Hayırlı olsun arkadasım.Benim düşünceme gore tabii teknik detayları cok fazla bilemem ama sonradan takılan sunroof skydome dan cok daha guvenli cam tavan takla esnasında sunroof tan cok daha buyuk problem yaratır bence.Bu da benim düşüncem tabiiki...Gule gule kullan allah kaza bela vermesin.
İşte fotolar:
güzel olmuş. ben de aslında sunroofu skydomedan daha güzel buluyorum
çok güzel olmuş güle güle kullan gerçekten sunrof arabaya ayrı bir hava katmış özellikle yazın uzun yolculuklarda çok faydalı, bende takdırıp takdırmamak konusunda kararsızım aslında, bu fiyat peşin fiyat mı taksit vs.varmı birde garanti konusunda servise danıştınmı?
Walla Ben Cok Tebrik Ederim Helal Bende Yaptiricam Siralamada Tesisattan Sonra O Gelio Bide Arada Sis WarAma Iyi Biyer Bulmak Lazim Ankarada Evet Orjinal Sanruflarda Gplerde Cğunda Sorun War Ama Yinede çok Iyi Bi Iş çikarmişsi Güüle Güle Ese Ese
Kullan
![]()
birkaç cm daha önde olabilirdi ama olmamasının sebepleri başında iç aydınlatmanın bulunduğu tümsek kısmının engel oluşturabileceği ve ayrıca biraz daha ön kısmın bombeli bir yüzeye sahip olduğu(sunroof zamanla çerçevelerin oynamasıyla ses yapamilirmiş önde olursa böyle bir riski varmış o yüzden ustalar şu anki yeri önerdiler.)Bence yeri gayet iyi çünkü güneş tepede olduğu zaman ve sunroof açıkken gözümü almıyor.
hayırlı olsun güzel olmuş bence skydome'a alıştığımız için sunroof ilginç durmuş ..
güle güle kullanın mete bey ..
Anladım Mete, tahmin etmiştimTekrar hayırlı olsun...
Çok güzel bambaşka olmuş güle güle kullanın. hayırlı olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Teşekkürler.Eğer herhangi bir olumsuzluk görürsem sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.Saygılar..
bence gayet iyi
İlerde bende istiyorum bakalım inş. yaptırırız
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ama ben yinede aracıma böyle bir şey yapmaya kıyamam.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri