Alıntı civcivx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Sonuçta bu işe yıllarını vermiş ve hala ayakta olan markalar var. (Webasto gibi) Sorunlar çok olsa idi, bu günlere gelemezlerdi.

Kaldı ki, orijinal GP skydome'unda da sorun var. Sebebi de, cam tavan motoru ufacık birşey olduğu için (serviste benimki değişince gördüm, kapı camı motoru kadar bişey) bazen zorlanıyor ve sıkışma algılayıp geri gidiyor. (Yarım açıkken)

Ayrıca servisin Tofaş'a sorması neticesinde, çok sıcak havalarda cam tavan motoru ısındığı için sıkışma algılayıp geri atabilir, bu normaldir dediklerini de öğrenmiş oldum. Benim cam tavan motoru sökülüp, yenisi takıldığı halde problemim arada sırada devam ediyor mesela. Eski üyelerden birisinin de komple cam tavanı değişmişti, benzer bir sorundan dolayı. Şu an ne durumdadır bilmiyorum.

Anlattığın sorunların hepsi bendede var ben servise gitmedim ama sıcaklarda tam kapanacakken geri açılma yapıyor ben ona sprey temizleyici vede sprey ince gres sıktım hiç bir sıkıtı kalmadı aşırı sıcakta dahi pamuk gibi kapanıyr sürekli açtığımız için kir pislik doluşuyor arada bir temizlemek gerekiyor.....