Alıntı puntor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KOCAMAN PUNTOLARLA DİZELİN VERGİSİ ARTACAK yazıyor mu?? Yazmıyor mu??? Neden kabullenmek istemiyorsunuz. Adamlar emisyondan artırmassa başka bişey bulacak demek bu. Kafaya koymuş adam Dizelin vergisini artıracam diyor. Yani bi anlamda benzinli araçla dizeli dengeleyecek. Şunu ifade ediyor halk dili : Senın cebindende aynı parayı alacam; kubilayın cebindende aynı parayı alacam..... Maalesef durum bu ÜZGÜNÜM
Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bırdaha okumayım cunku bence sız okuyamıyorsunuz salt cumleyı soyluyorsunuz ama farkındaysanız ben genel paragrafı ozetlıyorum sıze tarafsız sekılde... sız haklı olun ben cekıleyım ıyı aksamlar dıleyım
Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dizel denince buna kamyon, kamyonet, kırsal motorin, eurodizel gibi birçok kavram girmekte.Sonuçta euro5 turbo dizellerin emisyonu oldukça düşük ancak örneğin 80 model dizel bir aracın emisyon oranı çok yüksek.Bu ayrıma göre vergilendirme yapılacaktır.Sonuçta bizlerin korkması gereken birşey olacağını düşünmüyorum.Zaten Fiatımız Avrupada senelerdir düşük emisyon ödüllerini toplamakta
Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende bundan bahsetmeye calısıyorm
kubilay bey devletin vergi iştahı ve yolacak kazlar çoğalmış mantığıyla ve haberde yazan DİZELe vergi ifadesini dikkate almış, haklı olarak.
arda bey ve engin bey ise mantığın, teknolojinin, adeletin gereği olarak son model ve euro5 dizellere vergi yükünün arttırımının yanlış olacağını belirtiyor.
fikirler birbirine muhalif değil bence, fikirlere sebep olan duygular farklı. kubilay bey karamsar, engin ve arda bey ise biraz iyimser, biraz umutlu.
hayırlısı olsun, iyi olan kazansın :p