ben kendi aracımın tüm kapı içlerini,bagaj havuzunu,bagaj kapagını,bagaj duvarlarını,arka camurluk boşluklarını,stepne yuvasını, arka koltuk altını,orta direklerin ve kapı eşiklerinin altını kece ile kapladım...müzik sesisnde mukemmel bır kalıte artısı kapı içi zırıltılar,depo doluyken gelen lakur lukur ses ve en onemlısı asfalt sesinde buyuk oranda azalma oldu..alt tarafında yapılması gerekıyor ama zaman bulum koltukları sokme işine giremiyorum işin gerceği.ben bu işlemi yapalı 2 seneye yaklasmakta..sunuda soylemekte fayda var yuksek hızlardakı ruzgar sesinin %80nini kapı ayarları ile halledebilirsiniz.aracınızın arka kısmından kapılara baktığınızda merdiven seklınde olması gerekmekte..yani ön camurluğun bitimi on kapınızın başlangıç yerinin ustunde olmak zorunda.aynı sekılde de on kapınızın bitim yerinin arka kapı başlangıç yerinin uzerinde olması gerekmekteki yuksek hızlarda ruzgaın kapı boşluklarına girip ses yapmaması lazım..yol sesine gelirsek ön davlumbaz altına yanı camurluk boşluğuna köpuk sıkılmadıkca sesi kesmenızin imkanı yok..davlumbaz malzemesini halı flex tarzı bır seyle kaplayabılırsenız ornek ford mondeo ve eskı kasa focuslarda olduğu gibi yol sesinin buyuk bır kısmını kesmıs olursunuz..son olorakta dikiz aynasının çok buyuk ve airodinamık olmayısı ruzgar sesini surucu tarafından cok duyulmasına neden olmakta..bu arada benım kendı aracım en sessiz puntolardan birisi baska bır puntoya bındığımde aradakı farkı anlayabılıyorum..ama zamanla kulak onada alışıyor ve sesler duymaya başlıyor insan..