Yuhh Sanki Mobilyadan Yapılmış Jip ...
Yuhh Sanki Mobilyadan Yapılmış Jip ...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
düz yolda ne oldu da kıç attı anlamadım..
hapşurdu herhalde yada yandaki itlik yapmış olabilir..
korkunçtu..
-
tekrar izledim bir anlık dalgınlıkla solu kara veriyor sonrası panik..
Konu makeles tarafından (28/02/2012 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit
Hangi marka araç olursa oldun Böyle bir kazadan kurtulma şansı yok
punto evolution
Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok kötü ya resmen paramparça oldu. :/
o kadar parçalanır mı ya o hızda çarpışan arabalar? videoda oynama olabilir.
Demek ki karlı yollar da mümkün olduğu kadar yolu ortalamak yada sağ şeritten ayrılmamak lazım.
of of of berbat bea..
sol taraf kara girince, kar arabayi tutuyor ve sola dogru kayiyor. sofor sola dogru yolalan aracini toparlamak icin cok ani saga kiriyor sonrasi malum, cok uzucu
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Allah korusun da buna benzer bir durumda ne yapmak lazım ? nasıl kurtulmak lazım?( Son ana gelmeden önce tabi ki. yoksa zaten sonrası biraz zor)
allah cümlemizi korusun böyle ölümleri nasip etmesin kimseye
aman allahım gerçek mi bu ya :|
Aracın bütün parçaları lego gibi dağılmış.böyle birşey görmedim
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
fenaa bi kaza..allah göstermesn..kurtulmak imkansz
bu tarz yerlerde asla ani direksiyon kirilmamasi lazim, sert frene basilmamasi lazim, dort lastik de bol karin icinden giderse sikinti pek olmaz ama oteki turlu yarisi farkli zeminde olunca hangi zemin daha kaygansa oranin tersine dogru kayma riski oluyor.
bizim araclarda ayni bu videodaki gibi ilk arkasi kayiyor. kar varsa ben yavas seyretmeye gayret ediyorum bir de city modu kapatiyorum
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım. Tır şoförünün yapabileceği hiçbir şey kalmamış. O karda buzda ne diye hızlı gidersin ki.
Konu SKELETER tarafından (28/02/2012 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
allah korusun
tırcının yapabileceği hiç bir şey yok
çok yazık
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok kötü bir kaza, allah hepimizi korusun. Ama banada gerçek gibi gelmedi. Videoda oynanmış olabilir.
donanım haberde de gördüm aynı videoyu. videonun oynanmış olduğunu söyleyenler var ki bencede öyle.(ancak olay doğru 4 kişi ölmüş sanırım)
yani bence böyle bir kazadan araç ne olursa olsun sağ çıkmak mümkün değil ancak aracın bu şekilde her vidasına kadar parçalanmasıda mümkün değil.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri