Merhaba Arkadaşlar,
Araştırdım ama benzer bir konu bulamadım. Benim aracın hız göstergesinde 50, 90 ve 130 hızları kırmızı çizgi olarak işaretlenmiş. Bunların anlamı nedir bilen var mı acaba?
Merhaba Arkadaşlar,
Araştırdım ama benzer bir konu bulamadım. Benim aracın hız göstergesinde 50, 90 ve 130 hızları kırmızı çizgi olarak işaretlenmiş. Bunların anlamı nedir bilen var mı acaba?
Hız sınırları derken? Yasal uyulması gereken sınırlar mı? O zaman sanırım bizim ülkemiz için uygun değil bunlar. Ben yakıt tüketimi ile alakası vardır diye düşündüm aslında?
hız limitleri için o renkler
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Şehir içi 50 şehirler arası 90 otoban 130. Bence böyle ayarlanmış
Sent my Xperia Neo V using
Dogrudur. Ama bizde otobanda 120 diye biliyorum ben hız sınırlarını.
yüzde on geç işte onu 132 oluyo %10 aşma izini var
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
%10 olayını bilmiyordum%10 aşınca yazmıyorlar mı ceza
![]()
Yazsa yazar bence ama yuzde on tolerans denir hep.
yazmıolar
%10 tolerans var yazılmaz,96 yla geçmiştim urlada amcam yazmamıstı sagolsun![]()
sehır ıcı 55 bolunmemıs yolda 99 bolunmus yolda 121 otobanda 132 ye kadar ceza yazılmıyor yasal hak hız sınırını yuzde on gecmek
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
ben sırf o yüzden hep sınırda giderim 90 sa hız sınırı 99 da giderim tabi otoban hariç sabit 140 ile gidiyorum
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
malesef ülkemizde şehir içi 90 şehirlerarası 130 otoban 180-200 kaptır, ne giderse !![]()
O yüzde on tolerans biz o hızda gidelim diye verilmiyor. Sollama vs durumunda kullan diye veriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri