Alıntı SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu ne vitesi atarken debriyajı millet neresinden arıyo konuuy Çöpe atcak param yok tabiki haaa deyip cebimde para var gidip aççam diye bişey yok. Araştırmaya başlıyorum ve ilk olarak burdan sürekli takıldığım forumdan başlamak istedim. Daha inmedim sanayiye falan piyasa araştırmasına oralarada gitcem ama ilk burdan yardım almak istedim.

Ayrıca futbol oynamayı bilmeyen klüp yönetemez, otobüs sürmeyi bilmeyen otobüs firması açamaz diye bişeyde yok herşeyin bi yolu kolayı var
Çevremde çok sayıda uluslararası yola çıkan tır şöförü var.Adet haline gelmiş genel bir gelenekleri var.Depodaki mazotun bir kısmını satarlar,bulgaristan gibi ülkelerde rüşvet verdik derler çok para kaldırmazlar ama yolculukları boyu yaptıkları masrafı çıkarırlar.
Sizin dediğiniz gibi işle alakası olmayan baba parasıyla Tır filosu kuran çaylak patronlara denk geldilermi duble maaş çıkarırlar hatta fazlasını.Birçok kişi battı

Herkezz anladiği işi yapmalı