evet lpg sonradan montaj, arac hatasi olarak gormemek lazim, sadece bu konuyla ilgili forumda cok sikinti yasayan oldugu icin soyledim. tavan lekeleri 2006'da ilk aldigimda vardi, sonradan degil.
ali can; ilave olarak ozellikle kirmizi araclarda plastik aksamlarda (tampon, kapi kollari vb.) renk solmasini da ekleyebilirsin. bu da forumda karsilasilan sorunlardan biri.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Erdi bey tavan lekeri bende de var ben hiç farketmemişim aldıgımda.farkettim servise götürdüm değişecek garantiden dendi İtalyadan geliyormuş bekliyorum. siz farkettiğinizi söylemişsiniz değiştirdiniz garantiden dimi?. ustalar orijinal dedi.ki sıfır arabaya ne ise onun aynısı gelecek dendi bana..doğru mudur bu?erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar siz kafayı mı yediniz ya neymiş öyle tavan değişecek felan yazık değilmi çakal çıkala paranızı yediriyosunuz . ben de de aynı sorun vardı 3 tl bi temizlik ürünü ALDIM KENDİM TEMİZLEDİM çiçek gibi oldu arkadaşlar ya ne tavan değişmesi . eğer yırtılma yoksa neden değişeceksiniz yazık paranıza arkadaşlar. ve tavanım sıfır gibi oldu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri