mjet olsun 1.000 TL fazla olsun derim !
Tek kapı starjet spor düşünürseniz aracım satılıktır..
anevnsis ten sonra benzinli bir gp nin t jet hariç performas olarak sizi tatmin edeceğini hiç sanmam. golf tercihim olurdu. fakat şöyle bir önerim olur biraz daha araştırmayla güzl bir multijet alırsanız sizi hiç üzmez. teknik olarak performası yine düşük olacaktır ama turbo geçişleri sizi tatmin etmeye yetiyor. sanki daha performaslı hissi veriyor adama. bundan önce corolla verso 2006 elegant vardı sattığınız avensis ile aynı motora sahip. şimdiki aracımdan daha performanslıydı ama hissiyat ve tatmin etme açısından multijet punto daha tatmin edici. birde atmosferik motorlara göre turbo dizeler insanı daha az yoruyor yokuşlarda falan. tavsiyem ya golf yahut bora alın yada biraz daha araştırıp temiz bir multijet gp emotion bulun kendinize. emotion modeli donanın olrak avensisi aratmaz size...
murat bey alınca ucuza aldığınza göre satıncada ucuza gidicek.Aceleniz yoksa zarar etmeden satarsınız Ama paraya sışırıpta satmanız gerekirse çok dip bir fiyata gider.üniversteden mezun olduğumda huyndai cupelere merak sarmiştim epey fiyat kırıyordu satıcılar 4-5 aylık iğlanlar doluydu nette
Kesinlikle ve kesinlikle Punto al derim hatta gücün yetiyosa evo al derim.Puntodan sonra direk bmw ye yada mercedese atla yoksa puntoyu yine arıcaksın....![]()
özellikle civic istenilen performansı verir fakat bununla birlikte o yaştaki bir motor daha sık bakım daha çok masraf isterdiye düşünüyorum
1.4 fire dynamic i pek tanımıyorum fakat
punto m.jet emotion ı gözüm kapalı tavsiye ederim+ chip tuning tadından yenmez
![]()
alışırısn hocam hemde çok çabuk. bende versodan inip putoya bindim gayette çabuk alıştım. şöle depoyu doldur en az 800 900 km yap depoya bakmadan da nasıl hemen alışıyorsun. puntonun lpg olanlarını ile multijeti kıyaslama yapamam ama vvt motordan çok daha az yakıyor onu söyleyebilirim. toyot corolla verso lpg li 100 km sabit hız ankara sinop ortalama 10lt/100km multijet gp emotion 100 120 130 bazen 160 170 allah ne verdiyse bastım ilk aldığımda yine ankara sinop arası 6,3lt/100. işte bu aradaki fark arabaya çok çabuk alışmanızı sağlıyor hocam. depoyu bir dolduryorsun en az 800 km yol yapıyor. sürekli hızlı kullandığım için en uzun nekadar yapıyor deneme fırsatım olmadı. 90-100 giderseniz 1000 olur heralde diye tahmin ediyorum. içiniz rahat olsun alın bir gp güle güle binin. prensip olarak artık lpg li araç mecbur kalmadıkça kullanmam ve tavsiye etmem.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri