performans arıyorsan fire tatmin etmez.. Starjet bana yeter sana yetmez.. Tjet e para yetmez..
Bence sen performansı boşver al bi 2006 fire dynamic temizinden.. güvenlik ve konfor ön planda olsun.. Tabi avensisten sonra o da tatmin etmez![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
performans istersen fire hiç bulaşma derim. kalkışlarda seri ama ara hızlanmada zayıf kalıyor. yakıt konusunda lpg ile kullanacaksan çok memnun kalırsın kafanı ağrıtmaz parçası bol ve uygun sayılır. alacaksan 1000 lira fazla ver dinamik al sonra benim gibi keşke deme. kullanımı çok zevkli bir araç ben her bindiğimde inmek istemiyorum araçtanperformans istersen de starjet veya tjet al bence
![]()
Eklenti 18163
Eklenti 18164
Eklenti 18165
Eklenti 18166 eger sizede uygunsa
2006 model 95 binde brc marka sıralı gaz takılı 15 /11/ 2013 e kadar muayenesi var araç buyutmek için satıyorum 1.4 dynamic model 2010 yılında talıhsiz bir kaza geçirdim fotoraflları yükledim ben kasisde durdum arkadaki araç duramadı ve bana çarptı 5000 bin tl lik hasar vardı arka bagaj kapagı tampon ve arka sol çamurluk degişmiştir arcın resimlerde görünen lerinin dışında sadece lastik ve janları degiştirilmiştir eski lastikleri 215/45/17 idi yenileri 185/65/15dir fiatına gelince 18500 forma ozel
yok işlem yok araç zaten spor paketi alındı bu modifiyeler serviste yapıldı aracı degiştirme sebebim araç büyütmek ama gene fiat diyorum lineaya gecicem nasip olursa
aracın gorüntüsü bu bunun dışında başka bir şey yok
Beklentilerine bağlı...Avensis'ten sonra Punto'yu konfor ve genişlik açısından çok yadırgarsın.1.4 8V 75hp ekonomik fakat performanssız bir motordur,Avensis'in en performanssız motorunun 1.6 110hp VVT-I olduğunu düşünürsek ve bu motoru kullandığınızı farzedersek 1.4 8V tatmin etmeyecektir.
Civic klasik Japon özelliklerini taşıyan;sorunsuz,ortalama bir araç.GP'dan konforlu,fakat bu konuda Golf'e yetişebilecek bir araç değil.Yol tutuş açısından değerlendirmek gerekirse,GP kesinlikle Civic ve Golf'ten öndedir.Civic'in 120hp motoru güçlü olduğu kadar müsriftir.Golf ise adı geçen araçların hepsinden konforlu ve kalitelidir,Golf IV VW'in ürettiği en iyi serilerdendir.Motoru oldukça sağlam fakat Civic kadar performanslı değildir ve en az onun kadar yakar.LPG'ye oldukça uyumludur.
Seçim kriterlerinizi açıklamamışsınız fakat Avensis'ten inen birinin adı geçen araçlar içerisinde Golf'e binmesi taraftarıyım,hatta Bora...Her ne kadar eski de olsa kolay kolay sorun çıkaran araçlar değillerdir.2001 bulursanız,Comfortline'ların en dolusuna binmiş olursunuz.2002 ve üstü modellerde 105 hp 1.6 BCB motor kodlu 1.6SR 8V 102hp motordan az daha performanslı ve az yakan bir motor vardır.Bu araçların dışında eğer sık araba değiştiren biri değilseniz Bora ile platform ortağı ve çoğu parçası ortak olan Toledo öneririm.Yine aynı platform,motor ve bir çok ortak parçayı kullanan Golf-A3-Leon üçlüsünden Leon önerebilirim.Eğer Toledo veya Leon bakarsanız 1.6 16V motor ve daha fazla donanıma sahip olabilirsiniz mevcut bütçeyle..Bu modellerle ilgili aklınıza takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum.
Konu kadango tarafından (03/02/2012 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.
Gökhan bey biri 13 yaşında öbürü 4-5 yaşında kıyaslama yapmaya egrek yok aslında 13 yaşında aracın bakımı ,masrafı yakıt tüketimi denklemi bozuyor.mantıken 13 yaşında araba 3-4 tane sahip değişmiştir.bu süreçte bakımı nasıl yapıldı,13 yılda kaç kaza yaptı,motoru,şanzımanı vb. ......
tamamiyle sıkıntı....
1,4 performansa gelince çok birşey belkiyemessin ama devirli bir sürüşte yeterli .tabi beklentinize bağli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri